Με τον κόσμο του ο Άρης κόντρα στην Σλασκ για την τρίτη σερί ευρωπαϊκή νίκη
i

© Intime

Με τον κόσμο του ο Άρης κόντρα στην Σλασκ για την τρίτη σερί ευρωπαϊκή νίκη

Sportal newsroom 09:39 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 27.12.2023

Ο Άρης υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (27/12. 20:00, Novasports) την πολωνική Σλασκ και θέλει να συνεχίσει τις αποτελεσματικές του εμφανίσεις, με σκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup.

Μετά τις νίκες επί την Λιετκαμπέλις και την Τουρκ Τέλεκομ, ο Άρης υποδέχεται στο Nick Galis Hall το βράδυ της Τετάρτης (27/12. 20:00, Novasports) την πολωνική Σλασκ από το Βρότσλαβ και θέλει να συνεχίσει το σερί του, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του EuroCup

Μάλιστα σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» τα καταφέρουν, θα βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 6-7 και θα κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης στον δεύτερο γύρο. 

«Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνά μας. Να έχουμε τη συγκέντρωσή μας εκεί, για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Ίσμαελ Σαβόγκο, αλλά όχι τον Δημήτρη Κατσίβελη.

Όσον αφορά στην Σλασκ, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως «μπορεί για τον πολύ κόσμο να είναι η ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, για μας όμως, είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Ειδικά τις τελευταίες 15-20 μέρες, αφενός διότι πήρε ένα διπλό μέσα στην Τουρκ Τέλεκομ και αφετέρου γιατί έφτασε πάρα πολύ κοντά στη νίκη στην έδρα της Κλουζ». Επίσης θύμισε πως «παραλίγο να νικήσει και την Μπουντούσνοστ την τελευταία αγωνιστική»

Τέλος πρόσθεσε πως «προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών μας με τον καλύτερο τρόπο, καθώς υπάρχουν- όπως κάθε φορά- μικροπροβλήματα τραυματισμών. Θα κοιτάξουμε, μέχρι τελευταία στιγμή, για να δούμε ποια παιδιά θα μπορούν να δώσουν το 100%. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας». 

To πρόγραμμα της ημέρας (27/12)

19:00 / Μπεσίκτας - Γουλβς
19:00 / Προμιτέι - Τσεντεβίτα
19:30 / Χάποελ Τελ Αβίβ - Αμβούργο
20:00 / Μπουντούτσνοστ - Κλουζ
20:00 / Άρης - Σλασκ
21:00 / Τρεντό - Λιετκαμπέλις