Σανόγκο: «Μου έλειψαν οι αγώνες, με την άμυνα για τη νίκη» (vid)

Σανόγκο: «Μου έλειψαν οι αγώνες, με την άμυνα για τη νίκη» (vid)

Γιάννης Πάλλας 20:05 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 26.12.2023

Ο Ίσμαελ Σανόγκο αναλύει την αναμέτρηση του Άρη την Τετάρτη (27/12, 20:00) με τη Σλασκ Βρότσλαβ, για τη 13η αγωνιστική του BKT EuroCup

Με τον Ίσμαελ Σανόγκο να αποτελεί μια πρόσθετη λύση στη ρακέτα, ο Άρης θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (27/12, 20:00) με τη Σλασκ Βρότσλαβ για τη 13η αγωνιστική του BKT EuroCup.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεση του και τον Ιβοριανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

«Νιώθω πολύ καλά για την επιστροφή μου. Το αυριανό παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι που έχουμε παίξει. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στην άμυνα» δήλωσε ο Ίσμαελ Σανόγκο.

Για το αν του έλειψε να παίζει στο γήπεδο με τον κόσμο του Άρη, επισήμανε: «Σίγουρα μου έχει λείψει. Ήμουν στο γήπεδο, όμως όταν αγωνίζεσαι είναι διαφορετικό, οι φίλαθλοι μας δίνουν ενέργεια και μου έχει λείψει αρκετά το συναίσθημα αυτό».

Όσο για το πόσο σημαντική είναι η νίκη με τη Σλασκ, εξήγησε: «Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντική, αλλά αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι όπως αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν όλα τα υπόλοιπα. Προσπαθούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας σε κάθε δεκάλεπτο και δεν κοιτάμε το ποιος είναι ο αντίπαλος ή τι αποτελέσματα έχει, απλά παλεύουμε για την νίκη».