Σταρκ: «Να έχουμε ενέργεια, με τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Σταρκ: «Να έχουμε ενέργεια, με τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Γιάννης Πάλλας 18:59 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 26.12.2023

Ο Τζόναθαν Σταρκ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Άρη την Τετάρτη (27/12, 20:00) με τη Σλασκ Βρότσλαβ στο «Nick Galis Hall»

Στο Λαύριο δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού λάθους ο Τζόναθαν Σταρκ για τον Άρη, αλλά με τη Σλασκ Βρότσλαβ την Τετάρτη (27/12, 20:00) για τη 13η αγωνιστική του BKT EuroCup, θα είναι διαθέσιμος για τον Γιάννη Καστρίτη.

«Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε ενέργεια και ο κύριος στόχος είναι η νίκη» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού γκαρντ.

Για το αν θα ήθελε να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στην Τουρκία, είπε: «Σίγουρα θα ήταν καλό να συμβεί, αλλά αντιμετωπίζω κάθε παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. Ο κύριος στόχος είναι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς αισθάνεται στην ομάδα, εξήγησε: «Αγαπώ το ότι βρίσκομαι στον Άρη. Έχουμε κάποιες νίκες από τη στιγμή που ήρθα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Οι φίλαθλοί μας είναι εκπληκτικοί και μας δίνουν ώθηση. Ακόμα δεν είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω την πόλη, αλλά ανυπομονώ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και ελπίζω να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Νέιπιερ: Η οργισμένη αντίδραση στις δηλώσεις Μεσίνα - Σφαιρόπουλου, πριν... διαψεύσει δις τον εαυτό του και επιστρέψει στο Μιλάνο
EUROLEAGUE

17:54 - 26.12.2023

Νέιπιερ: Η οργισμένη αντίδραση στις δηλώσεις Μεσίνα - Σφαιρόπουλου, πριν... διαψεύσει δις τον εαυτό του και επιστρέψει στο Μιλάνο

Ο Σάμπα Νέιπιερ έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στην Αρμάνι από τον Ερυθρό Αστέρα και το Sportal θυμάται το στόρι του παίκτη σε Μιλάνο και Σερβία. Ο «οδηγός» που έψαχνε ο Μεσίνα για το όχημά του και το λάθος του παίκτη να διαψεύσει δύο φορές τον ίδιο του τον εαυτό.

Τέλος, για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη για το παιχνίδι με τη Σλασκ, επισήμανε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους, η ενέργειά τους μας βοηθά πάρα πολύ μέσα στο παρκέ και είναι σαν αποτελούν τον έκτο παίκτη μας. Εκτιμούμε πάρα πολύ την παρουσία τους σε κάθε αγώνα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί».