Νέιπιερ: Η οργισμένη αντίδραση στις δηλώσεις Μεσίνα - Σφαιρόπουλου, πριν... διαψεύσει δις τον εαυτό του και επιστρέψει στο Μιλάνο

Νέιπιερ: Η οργισμένη αντίδραση στις δηλώσεις Μεσίνα - Σφαιρόπουλου, πριν... διαψεύσει δις τον εαυτό του και επιστρέψει στο Μιλάνο

Νίκος Καλαμπάκας 17:54 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 26.12.2023

Ο Σάμπα Νέιπιερ έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στην Αρμάνι από τον Ερυθρό Αστέρα και το Sportal θυμάται το στόρι του παίκτη σε Μιλάνο και Σερβία. Ο «οδηγός» που έψαχνε ο Μεσίνα για το όχημά του και το λάθος του παίκτη να διαψεύσει δύο φορές τον ίδιο του τον εαυτό.

Η σχέση του Σαμπάζ Νέιπιερ με την Αρμάνι Μιλάνο είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται από την ένταση και την έλξη. Ο πόιντ γκαρντ από τις ΗΠΑ μέσα σε λίγους μήνες έχει συνδέσει το όνομά του με την ιταλική ομάδα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αφού το ταξίδι που έκανε το καλοκαίρι από το Μιλάνο στο Βελιγράδι, δεν του πήγε όπως ήθελε.

Στον Ερυθρό Αστέρα δεν έδειξε ποτέ να προσαρμόζεται, ενώ είχε και μικροτραυματισμούς που δεν τον άφηναν να μπει στο κλίμα. Ο ίδιος προτιμούσε τη ζωή στο Μιλάνο, κάτι που είχε αποκαλύψει ο κόουτς Μεσίνα, κάνοντας έναν απολογισμό στην πορεία της ομάδας του, όταν εκείνη είχε μόλις 2 νίκες και 7 ήττες στην Euroleague.

Σαμπάζ Νέιπιερ / ©Euroleague

Ο Ιταλός είχε αναφέρει ότι είχε κάνει λάθος με τον Πάνγκος και πως ο Νέιπιερ έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους του συλλόγου ότι ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο παίκτης διαβάζοντας τα όσα είπε ο Μεσίνα, δεν άργησε να απαντήσει. Ο Νέιπιερ έκανε ευθεία επίθεση στον προπονητή, τονίζοντας ότι πρέπει να σταματήσει να τον χρησιμοποιεί ως δικαιολογία:

«Εντάξει το κατάλαβα. Η ομάδα σου δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα θέλατε, ούτε και η δική μου, αλλά σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως την αιτία. Διαχειρίζομαι τις δικές μου δυσκολίες αυτή τη στιγμή, σαν παίκτης, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι με τον Ερυθρό Αστέρα και θα είμαι καλύτερος γι αυτούς. Δύο δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν είναι μέλος της ομάδας, απλά άστο να πάει. Σταμάτα αν λες ψέματα στους φιλάθλους σου για να διορθώσεις τα προβλήματά σου», ήταν η τοποθέτησή του.

Ευθεία επίθεση Νέιπιερ σε Μεσίνα: «Σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως αιτία για το κακό ξεκίνημα της Αρμάνι Μιλάνο»
EUROLEAGUE

10:25 - 12.11.2023

Ευθεία επίθεση Νέιπιερ σε Μεσίνα: «Σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως αιτία για το κακό ξεκίνημα της Αρμάνι Μιλάνο»

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ σήκωσε το γάντι, μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα, δηλώνοντας χαρούμενος στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ κάλεσε τον προπονητή των Ιταlών να σταματήσει να λέει ψέματα στον κόσμο της ομάδας.

Η κόντρα των δύο ωστόσο δεν συνεχίστηκε. Η ιστορία έδειξε ότι ο παίκτης τελικά επέστρεψε στην παλιά του ομάδα και αν ένας εκ των δύο πλευρών είχε δίκιο, αυτός ήταν ο Μεσίνα ο οποίος πλέον θα έχει τον παίκτη υπό τις οδηγίες του.

Πριν συμβεί αυτό ωστόσο, ο Νέιπιερ είχε φροντίσει να είναι ανακόλουθος και με την πρώην του ομάδα, τον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά την εντός έδρας ήττα των Σέρβων από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague, ο προπονητής του Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας για την απουσία του παίκτη είχε αποκαλύψει ότι βρισκόταν ήδη σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και ότι είχε θέσει εαυτόν εκτός των ερυθρόλευκων.

Ο Νέιπιερ και πάλι είχε... βιαστεί να μιλήσει, αφού στην προσπάθειά του να τα «μπαλώσει» κατηγόρησε τον προπονητή του ότι δεν λέει την αλήθεια.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες και ο Νέιπιερ έχει ήδη επιστρέψει στο Μιλάνο, επιβεβαιώνοντας την ανακολουθία του.

Στην Αρμάνι ευελπιστεί να καταφέρει ότι και πέρυσι, όταν και στον 2ο γύρο της regular season της Euroleague και του ιταλικού πρωταθλήματος, ήταν ο άνθρωπος που αναγέννησε την ομάδα.

Για να έχει την ευκαιρία να το πετύχει αυτό, ο Μεσίνα αποκάλυψε πως για να επιστρέψει στην Ιταλία άφησε χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα της Σερβίας που τον άφησε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια δίχως να δημιουργήσει πρόβλημα. 

Κάπως έτσι ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Νέιπιερ στην ομάδα της Ιταλίας. Ο παίκτης έκανε ήδη το ντεμπούτο του με την Αρμάνι και ετοιμάζεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει και στο ρόστερ της Euroleague. Η Αρμάνι ευελπιστεί ότι θα βρει τον κατάλληλο... οδηγό για το όχημά της και ο ίδιος ονειρεύεται να την οδηγήσει να κατακτήσει τους στόχους της. Η συνέχεια, στις οθόνες...