Ευθεία επίθεση Νέιπιερ σε Μεσίνα: «Σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως αιτία για το κακό ξεκίνημα της Αρμάνι Μιλάνο»

Σαμπάζ Νέιπιερ

Ευθεία επίθεση Νέιπιερ σε Μεσίνα: «Σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως αιτία για το κακό ξεκίνημα της Αρμάνι Μιλάνο»

Χρήστος Τσάλτας 10:25 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 12.11.2023

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ σήκωσε το γάντι, μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα, δηλώνοντας χαρούμενος στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ κάλεσε τον προπονητή των Ιταlών να σταματήσει να λέει ψέματα στον κόσμο της ομάδας.

Τα λόγια του Έτορε Μεσίνα σχετικά με τον Σαμπάζ Νέιπιερ έχουν σηκώσει αρκετή σκόνη και δημιούργησαν μεγάλο θέμα σε όλη την Ευρώπη. Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο τόνισε πως ο Αμερικανός γκαρντ στέλνει μηνύματα στον σύλλογο για να επιστρέψει στην «πρωτεύουσα της μόδας».

Αργότερα μάλιστα και μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, με νέα τοποθέτησή του έριξε το φταίξιμο στους δημοσιογράφους για τον τρόπο που χρησιμοποίησαν την κουβέντα που έγινε με το πέρας του αγώνα με την Βαλένθια, για την Euroleague, επισημαίνοντας πως ουδέποτε μπήκε σε τέτοια διαδικασία.

Τα λόγια του Μεσίνα όμως έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, με τον Σαμπάζ Νέιπιερ να παίρνει θέση. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Ερυθρού Αστέρα κάλεσε τον πολύπειρο προπονητή των πρωταθλητών Ιταλίας να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα του ως τον βασικό λόγο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο Βελιγράδι και στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Εντάξει το κατάλαβα. Η ομάδα σου δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα θέλατε, ούτε και η δική μου, αλλά σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως την αιτία. Διαχειρίζομαι τις δικές μου δυσκολίες αυτή τη στιγμή, σαν παίκτης, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι με τον Ερυθρό Αστέρα και θα είμαι καλύτερος γι αυτούς. Δύο δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν είναι μέλος της ομάδας, απλά άστο να πάει. Σταμάτα αν λες ψέματα στους φιλάθλους σου για να διορθώσεις τα προβλήματά σου», ήταν η τοποθέτησή του.

Παραμένει άγνωστο το πόσα... επεισόδια ακόμα θα παιχτούν στο σίριαλ της Αρμάνι Μιλάνο, που αναζητά εναγωνίως έναν πλέι μέικερ για να μπει στα παπούτσια του Κέβιν Πάνγκος, με τα λόγια του Νέιπιερ να ρίχνουν νερό στον μύλο.