Άνοιξε κόντρα με τον Σφαιρόπουλο ο Νέιπιερ

Σαμπάζ Νέιπιερ

Άνοιξε κόντρα με τον Σφαιρόπουλο ο Νέιπιερ

Νίκος Καλαμπάκας 00:53 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 02:38 - 20.12.2023

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Σάμπαζ Νέιπιερ βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Ρεάλ Μαδρίτης και την απουσία του γκαρντ των Σέρβων...

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι, σε ένα ματς που ο Σάμπαζ Νέιπιερ δεν αγωνίστηκε καθόλου και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι ο παίκτης του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα, γεγονός που έκανε... γκελ στον γκαρντ ο οποίος απάντησε στον προπονητή του.

«Ο Σαμπάζ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα, οπότε μου ζήτησε να μην παίξει. Σήμερα το πρωί μου είπε ότι δεν θέλει να ρισκάρει να τραυματιστεί και ότι για αυτό δεν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα επιστρέψει στην ομάδα, έθεσε τον εαυτό του εκτός», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, όμως ο Νέιπιερ δεν άργησε να απαντήσει.

Τα τρίποντα που «πληγώνουν» τον Ολυμπιακό και μια «μεγάλη» νίκη που δεν έρχεται
EUROLEAGUE

00:38 - 20.12.2023

Τα τρίποντα που «πληγώνουν» τον Ολυμπιακό και μια «μεγάλη» νίκη που δεν έρχεται

Τα τρίποντα φέτος πληγώνουν τον Ολυμπιακό αφού οι βασικοί του σουτέρ σε κάποια ματς έχουν κινηθεί σε ρηχά επίπεδα και δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα όσο θα έπρεπε. Πέραν τούτου, ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη κόντρα σε ομάδα που έχει βλέψεις για τα playoffs.

Με στόρι του στα social media, ο γκαρντ των Σέρβων προέτρεψε τον προπονητή του να πει την αλήθεια μπροστά στις κάμερες, αντιδρώντας στα λεγόμενα του προπονητή του.