Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα για την Αρμάνι Μιλάνο ο Νέιπιερ

Σαμπάζ Νέιπιερ

Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα για την Αρμάνι Μιλάνο ο Νέιπιερ

Sportal newsroom 22:06 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 19.12.2023

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Μιλάνο, για χάρη της Αρμάνι, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τι κι αν η υπόθεσή του έγινε... σαπουνόπερα; Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ετοιμάζεται για επιστροφή στο Μιλάνο, ώστε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα της Αρμάνι ως το τέλος της σεζόν.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα στην Stark Arena, ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα του Βελιγραδίου δεν είχε στη διάθεσή της τον Αμερικανό γκαρντ, παρά το γεγονός πως δεν αντιμετώπισε τραυματισμό και έκανε κανονικά ζέσταμα. Σε μια εξέλιξη που προκάλεσε ερωτηματικά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με το πέρας του αγώνα στο Βελιγράδι, ρωτήθηκε για τον Αμερικανό γκαρντ και ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του. «Ο Σαμπάζ είναι σε διαπραγματεύσεις για να αλλάξει ομάδα. Οπότε μου ζήτησε να μην παίξει στο σημερινό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Όσο για την ομάδα στην οποία θα βρεθεί; Αυτή θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία βρίσκεται σε διαδικασία επαφών, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Έτσι, αναμένεται να βρεθεί άμεσα στην «πρωτεύουσα της μόδας», για να επικυρώσει τη μεταγραφή-επιστροφή του στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, λύνοντας οριστικά οτ πρόβλημα στην περιφερειακή γραμμή.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης