Χωρίς προπόνηση πάει σε Μονακό και Μιλάνο ο Γκριγκόνις - Τα δεδομένα για την κατάσταση του Λιθουανού

Μάριους Γκριγκόνις

i

Μάριους Γκριγκόνις/©Intime

Χωρίς προπόνηση πάει σε Μονακό και Μιλάνο ο Γκριγκόνις - Τα δεδομένα για την κατάσταση του Λιθουανού

Ηλίας Λαλιώτης 16:12 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 18.12.2023

Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης την Δευτέρα (18/12), αλλά θα ταξιδέψει κανονικά την Τρίτη με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR για τα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague με Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα «διαβολοβδομάδα» στην EuroLeague, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (20/12, 20:00) τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο και την Παρασκευή (22/12, 21:45) την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει να αντιμετωπίσει για μια ακόμα φορά ένα σημαντικό πρόβλημα, μιας και ο Μάριους Γκριγκόνις ταλαιπωρείται και πάλι από τενοντίτιδα στον αχίλλειο. Ο Λιθουανός έκανε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα (18/12) και παρότι θα ταξιδέψει με την αποστολή των Πράσινων για να δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη στο Πριγκιπάτο, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Γκριγκόνις είχε το ίδιο πρόβλημα και τελικά προπονήθηκε μια μέρα πριν από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, αγωνίστηκε και ήταν καθοριστικός με 19 πόντους και σημαντικά τρίποντα στο τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατά την επιστροφή στην Αθήνα πονούσε πολύ.

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει δύο παιχνίδια μπροστά του μέσα σε δύο ημέρες, ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να είναι ακόμα πιο προσεκτικός σχετικά με τη διαχείρισή του και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται μόνο στο παιχνίδι του Μιλάνου. Κάτι, όμως, που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διήμερο. 

Η αποστολή του Τριφυλλιού αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (18/12) για την Νίκαια, από εκεί θα πάει οδικώς στο Μόντε Κάρλο για το παιχνίδι της Τετάρτης (20/12, 20:00) με την Μονακό. Την Πέμπτη θα αναχωρήσει για το Μιλάνο, όπου την Παρασκευή (22/12, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψει στην Αθήνα.