Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 19:12 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 16.12.2023

Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, εξήγησαν πως βιώνουν την αντιπαλότητα ως προπονητές των «αιωνίων» και εξέφρασαν τον αμοιβαίο σεβασμό τους ο ένας προς τον άλλον. Και στο τέλος έδωσαν υπόσχεση πως θα συναντηθούν εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Η συνάντηση της χρονιάς είναι γεγονός και τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε, την έχετε μόνο στο Sportal μέσω της συνεργασίας της με την Euroleague, της οποίας αποτελεί τον Official Media Partner! Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και αντάλλαξαν απόψεις για τον πρωταθλητισμό και τις απαιτήσεις του!

Οι δύο κορυφαίοι τεχνικοί βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και είχαν έναν εγκάρδιο διάλογο, παραδίδοντας μαθήματα πολιτισμού, σε μια εποχή που η αντιπαλότητα των ομάδων τους έχει βαρέσει «κόκκινα».

Ο Έλληνας και ο Τούρκος κόουτς αντάλλαξαν απόψεις για το τι χρειάζεται ώστε μια ομάδα να μπορέσει να χτίσει μέταλλο πρωταθλητή και να πρωταγωνιστεί στις διοργανώσεις που συμμετέχει, εκφράζοντας εμμέσως την ευχή τους κάποια στιγμή να αρχίσουμε και στην Ελλάδα να βλέπουμε τον αθλητισμό ως υγεία και όχι ως πεδίο αντιπαράθεσης.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος τόνισε ότι του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο κόσμος τον σταματάει στον δρόμο και δεν του ζητάει να κερδίσει τους τίτλους που διεκδικεί, αλλά εστιάζει στις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε ότι για τον κόσμο του, ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Άπαντες θέλουν τη νίκη σε κάθε αγώνα και ζουν και αναπνέουν για να λατρεύουν τον «έφηβο».

Δείτε στο βίντεο τους δύο προπονητές να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις για τη δουλειά τους και να αναλύουν ο ένας το έργο του άλλου.

Ο τρόπος μάλιστα που συζητούν φανερώνει την αμοιβαία εκτίμηση του ενός για τον άλλον, ενώ δικαιώνει και τον Μπαρτζώκα που σε παλιότερη συνέντευξή του στο Sportal είχε αναφέρει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να πιει ένα κρασί με τον μεγάλο του αντίπαλο στα γήπεδα.

🔴Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής