Χωρίς Πίτερς ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια!

Πίτερς

i

Πίτερς/ ©Intime

Χωρίς Πίτερς ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:57 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 15.12.2023

Χωρίς τον Άλεκ Πίτερς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Euroleague κόντρα στη Βαλένθια, καθώς ο Αμερικανός παραμένει δίπλα στη σύντροφό του που αναμένεται από ώρα σε ώρα να γεννήσει.

Οριστικά χωρίς τον Άλεκ Πίτερς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στερείται της επιλογής του πιο κομβικού του φόργουορντ στην επίθεση για τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος παρ’ όλα αυτά είναι ευχάριστος και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, καθώς ο Άλεκ Πίτερς παραμένει δίπλα στη σύντροφό του, που από ώρα σε ώρα θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους και ο αθλητής ήθελε να είναι στο πλάι της αυτές τις στιγμές.

Η κατάσταση σαφώς και ήταν γνωστή για τους «ερυθρόλευκους», διότι ο Άλεκ Πίτερς απουσίασε και από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, όπως άλλωστε είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου και το πιθανότερο είναι ότι πλέον όλοι οι υπόλοιποι θα παίξουν για εκείνον ώστε να αφιερώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στον συμπαίκτη τους.

Ο Άλεκ Πίτερς τη φετινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει 15,4 πόντους με 54,5% στο τρίποντο, 5,5 ριμπάουντ και 18,1 στο σύστημα αξιολόγησης σε 29 λεπτά συμμετοχής.