Ολοταχώς για ένα ακόμα sold out ο Ολυμπιακός στην Euroleague

Ολυμπιακός

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Ολοταχώς για ένα ακόμα sold out ο Ολυμπιακός στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βαλένθια και η ανταπόκριση του κόσμου είναι έντονη σε ακόμα ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ, καθώς το sold out βρίσκεται προ των πυλών.

Να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Ολυμπιακός, στην φετινή Euroleague, που αντιμετωπίζει την Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με την... ώθηση της νίκης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο, απέναντι σε μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι υψηλός, κάτι που φαίνεται πως γνωρίζει καλά και ο κόσμος της ομάδας. Η ανταπόκριση για ένα εισιτήριο άλλωστε είναι μεγάλη, με τους φίλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να γεμίσουν για ακόμα μια φορά το φαληρικό στάδιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως απομένουν πλέον μόλις 580 εισιτήρια στη διάθεση του κόσμου, τα οποία αναμένεται να «φύγουν τις επόμενες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει σταθερά στο πλευρό του τον... έκτο παίκτη του, που θα είναι ο κόσμος στην κερκίδα.

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής