Λήξη συναγερμού στη Μακάμπι με Μπάλντγουιν

Ουέιντ Μπάλντγουιν

i

Euroleague

Λήξη συναγερμού στη Μακάμπι με Μπάλντγουιν

Νίκος Καλαμπάκας 18:37 - 26.12.2023

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν είχε σημάνει συναγερμό στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως τελικά ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν είχε ανησυχήσει τους ανθρώπους της Μακά μπι όταν τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο τα νέα τελικά φαίνεται ότι δεν είναι τόσο άσχημα για τον Αμερικάνο, ο οποίος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμα και κόντρα στη Ζάλγκιρις, στις 28/12.

Η ομάδα της Μακάμπι είχε στερηθεί για σημαντικό χρονικά διάστημα τον Μπάλντγουιν και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τον παίκτη να απουσιάζει για καιρό, αφού ήδη έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην κατάταξη της Euroleague.

Ο Όντεν Κάτας μπορεί να αισθάνεται ωστόσο λίγο πιο ήσυχος, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε, η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όσο νόμιζε:

Νέος τραυματισμός για τον Μπάλντγουιν της Μακάμπι - Φόβοι για απουσία έως και δύο μηνών
EUROLEAGUE

14:40 - 22.12.2023

Νέος τραυματισμός για τον Μπάλντγουιν της Μακάμπι - Φόβοι για απουσία έως και δύο μηνών

Ένα μυικό πρόβλημα θα στερήσει στη Μακάμπι τις υπηρεσίες του Ουέιντ Μπάλντγουιν για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, που δεν αποκλείεται να επεκταθούν ακόμη περισσότερο και να φθάσουν μέχρι και τις οκτώ!

«Είναι λιγότερο σοβαρό από όσο φαινόταν, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό για την Πέμπτη (28/12). Δεν έχουμε κάνει προπονήσεις για να το δοκιμάσουμε, θα δούμε πριν το παιχνίδι. Χαίρομαι που δεν είναι σοβαρό».

Κάπως έτσι, η Μακάμπι προετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά με τους ξένους παίκτες της, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από τους αγώνες του πρωταθλήματος Ισραήλ, φοβούμενοι τον πόλεμο στη χώρα με τη Χαμάς.