Νέος τραυματισμός για τον Μπάλντγουιν της Μακάμπι - Φόβοι για απουσία έως και δύο μηνών

Ουέιντ Μπάλντγουιν

i

Euroleague

Νέος τραυματισμός για τον Μπάλντγουιν της Μακάμπι - Φόβοι για απουσία έως και δύο μηνών

Γιώργος Γαβριλάκης 14:40 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 22.12.2023

Ένα μυικό πρόβλημα θα στερήσει στη Μακάμπι τις υπηρεσίες του Ουέιντ Μπάλντγουιν για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, που δεν αποκλείεται να επεκταθούν ακόμη περισσότερο και να φθάσουν μέχρι και τις οκτώ!

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τη μέρα της επιστροφής του Ουέιντ Μπάλντουιν στη δράση για την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχασε αρκετά ματς στο ξεκίνημα, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη μέση που το ξεπέρασε και τελευταία είχε ανεβάσει τον ρυθμό του στα συνήθη υψηλά επίπεδα απόδοσης γι' αυτόν. 

Μόνο που στο ματς που πρωταγωνίστησε, αν και η ομάδα του ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα του... τρομερού Μίλος Τεόντοσιτς, τραυματίστηκε ξανά. 

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής Sports Walla, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να απουσιάσει για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. 

Από εκεί και πέρα η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετά το πέρας αυτού του διαστήματος θα είναι σε θέση μονομιάς να αγωνιστεί. Υπάρχουν φόβοι που αναφέρουν ότι ίσως χρειαστεί ακόμα και δύο μήνες ο συγκεκριμένος τραυματισμός ώστε ο αθλητής να ξεκινήσει να δραστηριοποιείται ξανά με ένταση σε αγώνες μπάσκετ.

To... χαμένο δόντι του Πατζόλα της Βίρτους από την αγκωνιά του Ίνγκλς (vid)
EUROLEAGUE

11:25 - 22.12.2023

To... χαμένο δόντι του Πατζόλα της Βίρτους από την αγκωνιά του Ίνγκλς (vid)

Προσπάθησε να μπει εμπόδιο στο δρόμο του Ντέιμιαν Ίνγκλις της Βαλένθια προς το καλάθι και ο νεαρός γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια, Αλεσάντρο Πατζόλα, θα πρέπει να πάει στον οδοντίατρο. Γιατί το δόντι του εκσφεντονιστηκε από την αγκωνιά που δέχτηκε.

Ο Ουέιντ Μπάλνγουιν την τρέχουσα σεζόν, έχει χάσει ήδη έξι ματς για λογαρισαμό της «ομάδας του λαού», αλλα στα δέκα που έχει αγωνιστεί έχει καταγράψει στην στατιστική του 14,5 πόντους και 4,9 ασίστ μέσο όρο. 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!