Μετά την «βασιλική» εμφάνιση στο Μονακό, ο Παναθηναϊκος κάνει... πασαρέλα στο Μιλάνο
i

@ Intime

Μετά την «βασιλική» εμφάνιση στο Μονακό, ο Παναθηναϊκος κάνει... πασαρέλα στο Μιλάνο

Ο Παναθηναϊκός μετά τη φοβερή νίκη στο Πριγκιπάτο, βρίσκεται στην πρώτη «εξάδα» και κοιτάει ακόμα πιο ψηλά. Εκεί όπου θα βρεθεί αν νικήσει το βράδυ της Παρασκευής (22/12, 21:45) την αποδεκατισμένη και απογοητευμένη Μιλάνο. Χωρίς τους τραυματίας Νίκολα Μίροτιτς και Μαόντο Λο οι Ιταλοί.

Από το Πριγκιπάτο του Μονακό ο Παναθηναϊκός έφυγε πανηγυρίζοντας ξέφρενα. Για να συμβεί αυτό έπρεπε πρώτα ο Μάριους Γκριγκόνις να εκτελέσει στην εκπνοή με ένα τρίποντο τους γηπεδούχους στην 8η νίκη των «πρασίνων» έπειτα από 15 αγώνες στην EuroLeague

Η δράση όμως, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν με μεγάλη διάθεση και ψυχολογία σε πολύ μεγάλα υψομετρικά επίπεδα βρίσκονται ήδη στο Μιλάνο. Εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (22/12, 21:45) θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα του κόουτς Ετόρε Μεσίνα

Κι αν η Μονακό είναι ένα σύνολο που έχει φτιαχτεί για τα ψηλά στρώματα της διοργάνωσης και μοιραία σκέφτεται την επιστροφή της στο Final Four του Βερολίνου, το ίδιο ισχύει και για την προοπτική που έχουν θεωρητικά και οι Ιταλούς. Μόνο που στην περίπτωσή τους έχουν ξεκινήσει απελπιστικά άσχημα και εκτός των άλλων έχουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. 

Ο Νίκολα Μίροτιτς πονάει στον αχίλλειο τένοντα και είναι εκτός, ενώ τραυματίας είναι και ο Μαόντο Λο. Επέστρεψε βέβαια ο Μπίλι Μπάρον, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπία του στον εγχειρισμένο του ώμο, ενώ αποκτήθηκε (ξανά) και ο Σαμπάρ Νέιπιερ. Βέβαια, ο Πορτορικάνος γκαρντ, που εγκατέλειψε τον Ερυθρό Αστέρα και επανατοποθετείται στο ρόστερ της ομάδας του Τζόρτζιο Αρμάνι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της EuroLeague. 

Για τον Παναθηναϊκό, πέραν από τον ρυθμό υπάρχει και σχεδόν 100% συμμετοχή. Η μόνη απουσία αφορά στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα απιστρέψει με το νέο έτος, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις με πράξεις έδειξε πως η τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε αρκετές μέρες πριν το ταξίδι στο Μονακό ανήκει πλέον στην ιστορία. 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!