Στην Αρμάνι ο Νέιπιερ!

Σάμπαζ Νέιπιερ

i

Twitter / Ilimpia Milano

Στην Αρμάνι ο Νέιπιερ!

Νίκος Καλαμπάκας 20:37 - 21.12.2023

Την απόκτηση του Σάμπαζ Νέιπιερ ανακοίνωσε η Αρμάνι, η οποία ισχυροποιείται αρκετά στη γραμμή των γκαρντ με την επιστροφή του γκαρντ από τις ΗΠΑ.

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι ξανά και επίσημα ο Σάμπαζ Νέιπιερ. Έπειτα από μια σύντομη θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, ο Αμερικάνος επέστρεψε στην Ολίμπια Μιλάνο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα στον δεύτερο γύρο της Euroleague και του Ιταλικού πρωταθλήματος. 

Η μεταγραφή του Νέιπιερ δεν αποτελεί έκπληξη αφού ο παίκτης δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο Βελιγράδι και τις τελευταίες ημέρες ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είχε αποκαλύψει ότι ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Μιλάνου. 

Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς δικαιώνεται αφού είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του παίκτη σε δηλώσεις του, την ώρα που ο Νέιπιερ είχε προσπαθήσει να τον βγάλει... ψεύτη. 

Αρμάνι και Νέιπιερ συμφώνησαν μέχρι το καλοκαίρι κι έτσι ο πρώην πλέον αθλητής του Ερυθρού Αστέρα, θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στους Ιταλούς στον β' γύρο της Euroleague.