Τέλος και με τη βούλα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Νέιπιερ που ετοιμάζεται για Αρμάνι Μιλάνο

Σαμπάζ Νέιπιερ

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Τέλος και με τη βούλα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Νέιπιερ που ετοιμάζεται για Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 12:44 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 21.12.2023

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ετοιμάζεται για επιστροφή στο Μιλάνο ο Αμερικανός γκαρντ.

Οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Ερυθρού Αστέρα με τον Σαμπάζ Νέιπιερ έπεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας των δύο πλευρών. Μια εξέλιξη που φέρνει τον πρώην NBAer προ των πυλών της Αρμάν Μιλάνο, με την οποία έχει φτάσει σε συμφωνία ως το τέλος της σεζόν.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Βελιγραδίου ξεκαθάρισε πως ο Νέιπιερ ενημέρωσε για τις προθέσεις του στις 18/12, όταν και ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, ενημερώνοντας τόσο τους ιθύνοντες, όσο και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την απόφασή του αυτή.

Ο Αστέρας δεν θέλησε να μπει εμπόδιο στα πλάνα του Αμερικανού γκαρντ και έτσι προχώρησε σε κίνηση τερματισμού της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία ολοκληρώθηκε και τυπικά στις 20/12. Μάλιστα για να λυθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών υπήρξε ρήτρα που αναφέρει πως ο παίκτης θα φύγει από το Βελιγράδι μόνο για την Αρμάνι Μιλάνο.

Η ιταλική ομάδα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, με τους «κόκκινους» να τρέχουν όλες τις διαδικασίες για να κλείσουν το θέμα άμεσα και ο παίκτης να επιστρέψει στο Μιλάνο, για να τεθεί στη διάθεση του Έτορε Μεσίνα το συντομότερο δυνατό.