Δίπλα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στο Μιλάνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Δίπλα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στο Μιλάνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ηλίας Λαλιώτης 11:26 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 21.12.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε από κοντά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μονακό και θα βρεθεί στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών και στη μάχη του Μιλάνου κόντρα στην Αρμάνι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν από τα πρόσωπα της μεγάλης βραδιάς του Παναθηναϊκού AKTOR στο Μόντε Κάρλο.

Ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού, βρέθηκε μετά από χρόνια σε εκτός Ελλάδας αναμέτρηση για την EuroLeague και η παρουσία του έπαιξε τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στον θρίαμβο των «πράσινων» επί της Μονακό, με το buzzer beater τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε έξαλλα το μεγάλο καλάθι του Λιθουανού, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα αποδυτήρια, όπου αποθεώθηκε από τον Κώστα Σλούκα, για να δώσει συγχαρητήρια, με τον Ματίας Λεσόρ να του ζητάει να είναι σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι μαζί τους.

Και για αρχή, φαίνεται πως δεν θα τους χαλάσει το χατίρι... Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να είναι και στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με την Αρμάνι, που αποκτά μεγάλη σημασία, καθώς με μια νίκη, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα βλέπει με... άλλο μάτι τη συνέχεια, μετά και το σπουδαίο «διπλό» επί της Μονακό.