Τρέλα Γιαννακόπουλου στο buzzer-beater του Γκριγκόνις: Μπήκε μέσα και γονάτισε στο παρκέ με σφιγμένες γροθιές (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τρίποντο του Γκριγκόνις

i

© PS Instagram

Τρέλα Γιαννακόπουλου στο buzzer-beater του Γκριγκόνις: Μπήκε μέσα και γονάτισε στο παρκέ με σφιγμένες γροθιές (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:36 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 20.12.2023

Έξαλλα πανηγύρισε το τρίποντο του Παναθηναϊκού στο Μονακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μπήκε στο παρκέ μετά την προσπάθεια του Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Μονακό, επικρατώντας με 91-90 μέσα στο Πριγκιπάτο. Ο Γκριγκόνις με buzzer beater διαμόρφωσε το τελικό σκορ και προκάλεσε... έκρηξη στην κερκίδα. 

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος τρελάθηκε με το τρίποντο του Λιθουανού. Η κάμερα αποτύπωσε τον ισχυρό άνδρα να πανηγυρίζει έξαλλα το σουτ του Γκριγκόνις, εισβάλλοντας μέσα στο παρκέ και γονατίζοντας με σφιγμένες γροθιές. 

Η αγκαλιά του Σλούκα με τον Γιαννακόπουλο και η κραυγή του Λεσόρ: «Να έρχεσαι σε κάθε παιχνίδι τώρα»

Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να τη θέλει πολύ μια τέτοια νίκη όπως η σημερινή στο Πριγκιπάτο. Και οι αντιδράσεις όλων μετά το παιχνίδι μαρτυρούν το πόσο ανάγκη την είχε.

Ο δε τρόπος που ήρθε είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε μια ομάδα για την ψυχολογία της. Σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο ενός αγώνα. Και μάλιστα ενός αγώνα που έχανε με 15 πόντους διαφορά, αλλά κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη.

Το ματς είδε από κοντά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος επέστρεψε σε εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του και είδε από κοντά τη μεγάλη ανατροπή, πανηγυρίζοντας με την ψυχή του τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και εκεί επικράτησε... πανικός.

Ο Λεσόρ τον αγκάλιαζε και ούρλιαζε «σε κάθε παιχνίδι να έρχεσαι τώρα», ενώ με την είσοδό του στα αποδυτήρια τον υποδέχτηκε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, με μια θερμή αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο: