Τον... τσάκισαν: Η μυθική φάπα του Γκραντ στον Γκριγκόνις εντός παρκέ και το «ντου» του Λεσόρ στις δηλώσεις (vid)

Τον... τσάκισαν: Η μυθική φάπα του Γκραντ στον Γκριγκόνις εντός παρκέ και το «ντου» του Λεσόρ στις δηλώσεις (vid)

Sportal newsroom 22:59 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 20.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό.

Με τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 91-90 της Μονακό στο Πριγκιπάτο για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Το τριφύλλι έφτασε τις 8 νίκες στη διοργάνωση.

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε «ντου» στον Μάριους Γκριγκόνις την ώρα που ο Λιθουανός έκανε δηλώσεις. Ο Γάλλος σέντερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το διπλό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Η... φάπα του Γκραντ στον Γκριγκόνις μετά το τρίποντο:

«Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που έτυχε να είμαι εγώ που θα έβαλα αυτό το σουτ για να πάρουμε το ματς», είπε ο Γκριγκόνις για τον αγώνα.

Για το πόσες φορές έχει βάλει το τρίποντο αυτό, ο Λιθουανός σχολίασε: «Το έχω κάνει περίπου 4-5 φορές, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό. Είναι πραγματική ευλογία να έρχεται η μπάλα στα χέρια σου και μέσα σε ένα χάος να εκτελείς, να μπαίνει το σουτ και μετά να γίνεται όλο αυτό, είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Ήταν καταπληκτικά».

Για το αν αυτή η νίκη πιστώνεται στην ποιότητα του Παναθηναϊκού, ο Μάριους Γκριγκόνις είπε: «Δεν θέλω να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Σίγουρα έχουμε να βελτιώσουμε πολλά ακόμα ως ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ήταν μια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα περάσουν πάρα πολλού από εδώ και σίγουρα την χρειαζόμασταν. Ας μείνουμε σε αυτό και ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε».

Για το αν κλέψανε το ματς στο τέλος, ο Λιθουανός ήταν ξεκάθαρος: «Ήταν μια μεγάλη ληστεία, μια μεγάλη κλοπή. Μπορώ να μιλάω για ώρες το τι έγινε στο παιχνίδι, γιατί ήμασταν πίσω, το πως γυρίσαμε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία δεν θα την αναλύσουμε τώρα. Ας μείνουμε ότι κερδίσαμε στο τελευταίο σουτ και είμαστε χαρούμενοι».

Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!