Στο Μιλάνο με πάνω από 700 φιλάθλους του ο Παναθηναϊκός AKTOR

Στο Μιλάνο με πάνω από 700 φιλάθλους του ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 15:29 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 21.12.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (21/12) στο Μιλάνο, με τον κόσμο του να κάνει... κατάληψη στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ για το ματς της EuroLeague με την Αρμάνι (22/12, 21:45).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε θριαμβευτικά από το Μόντε Κάρλο, επικρατώντας με 91-90 της Μονακό, χάρη σε τρίποντο-«μαχαιριά» του Μάριους Γκριγκόνις στην εκπνοή της αναμέτρησης. Μετά από μια επική ανατροπή από το -15.

Ο Λιθουανός ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στα αποδυτήρια του Salle Gaston Medecin, δέχθηκε την αποθέωση και το ανάλογο μπουγέλο από τους συμπαίκτες του, ενώ όλοι μαζί υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τους έδωσε συγχαρητήρια για τη σπουδαία νίκη.

Ακολούθησε νέα αποθέωση από τους φιλάθλους που ταξίδεψαν μαζί με το τσάρτερ, στο ξενοδοχείο του Μόντε Κάρλο, με τον Ματίας Λεσόρ μάλιστα, να χορεύει το «Χόρτο Μαγικό» μαζί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Πλέον, η ομάδα του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο Μιλάνο εν όψει της αυριανής (22/12, 21:45) αναμέτρησης με την Αρμάνι για την 16η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Εργκίν Αταμάν δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, αν και θα περιμένει την απογευματινή προπόνηση για να κάνει τα οριστικά πλάνα του για τον σημαντικό αγώνα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει στο πλευρό του και την αμέριστη στήριξη των οπαδών του. Στο Μονακό βρέθηκαν πάνω από 300 φίλαθλοι της ομάδας, δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα, ωστόσο στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ αναμένονται πολλοί περισσότεροι. Συγκεκριμένα, στο Τριφύλλι υπολογίζουν να βρεθούν στις εξέδρες πάνω από 700 Έλληνες, αριθμός που μπορεί να αυξηθεί από τη στιγμή που στη χώρα υπάρχουν πάρα πολλοί φοιτητές και ενδέχεται να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια απευθείας από την Αρμάνι. 

Στο Μιλάνο, άλλωστε, αναμένεται να βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος.