To... χαμένο δόντι του Πατζόλα της Βίρτους από την αγκωνιά του Ίνγκλς (vid)

To... χαμένο δόντι του Πατζόλα της Βίρτους από την αγκωνιά του Ίνγκλς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:25 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 22.12.2023

Προσπάθησε να μπει εμπόδιο στο δρόμο του Ντέιμιαν Ίνγκλις της Βαλένθια προς το καλάθι και ο νεαρός γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια, Αλεσάντρο Πατζόλα, θα πρέπει να πάει στον οδοντίατρο. Γιατί το δόντι του εκσφεντονιστηκε από την αγκωνιά που δέχτηκε.

Πέσανε... κορμία στην Βαλένθια. Μόνο που μαζί με αυτά έπεσε στο παρκέ και ένα δόντι. Συγκεκριμένα, το δόντι του Αλεσάντρο Πατζόλα της Βίρτους Μπολόνια

O 24χρονος Ιταλός γκαρντ, την ώρα που προσπαθούσε να μαρκάρει τον πολύ ψηλότερο Ντέιμιαν Ίνγκλς και εκείνος με τη σειρά του, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το μπόι του, το έκανε χρησιμοποιώντας -όχι αντιαθλητικά βέβαια- τον αγκώνα του. Κι αυτός όταν προσέκρουσε στο πρόσωπο του αντιπάλου του, εκτός του ότι τον έριξε στο παρκέ τον οδήγησε και στον... οδοντογιατρό. Διότι, ο Πατζόλα έχασε το δόντι του και λίγο αργότερα η Βίρτους συνολικά έχασε το παιχνίδι από τις «Νυχτερίδες». 

Η Βίρτους που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και προερχόταν από νίκη επί του Ολυμπαικού, στην Ισπανία δεν τα κατάφερε με τον τρόπο που συνηθίζει. Ηττήθηκε με 79-71, αλλά παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Έχει ρεκόρ 11-5 κι ακόμα κι αν νικήσει την Παρασκευή η Μπαρτσελόνα δεν θα προσπεράσει την ομάδα του ιταλικού βορρά. Απλώς θα την φθάσει στην κατάταξη. 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!