Το «πρέπει» του Ολυμπιακού και το... ελιξίριο που ψάχνει απέναντι στην Βιλερμπάν
i

@ Intime

Το «πρέπει» του Ολυμπιακού και το... ελιξίριο που ψάχνει απέναντι στην Βιλερμπάν

Χωρίς περιθώρια για νέα ήττα, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, στις νίκες και ταυτόχρονα να επιστρέψουν και τα χαμόγελα. Την Παρασκευή (22/12, 20:45), για την 16 αγωνιστική της EuroLeague, αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Βιλερμπάν, που δεν θα έχει στη διάθεσή της τον αρχηγό Νάντο Ντε Κολό.

Θα εμφανιστεί στο γήπεδο με σκοπό να διορθώσει όλα τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος (ή έστω αρκετά από αυτά) και σίγουρα για να ξεχάσει μία και καλή την τραγική εμφάνιση στο ΣΕΦ κόντρα στην Βαλένθια, αλλά και τη βραδιά που... έχασε το φως του στη Μπολόνια και ηττήθηκε από τη Βίρτους

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Παρασκευής (22/12, 20:45) θα συναντήσει στη νεόδμητη LDLC Arena της Λυών την... επικίνδυνη Βιλερμπάν και θέλει να αποκτήσει ισορροπία ανάμεσα στις νίκες και στις ήττες του. 

Αυτή τη στιγμή έχει 7 επιτυχίες και 8 αποτυχίες στις πρώτες 15 αγωνιστικές και τώρα ολοκληρώνεται η τέταρτη ευρωπαϊκή... διαβολοβδομάδα της σεζόν στην 16η πράξη της EuroLeague και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν απαραιτήτως το «διπλό» και μία εμφάνιση που, μεταξύ άλλων, θα προσφέρει ανακούφιση και θα «σβήσει» τις αμφιβολίες.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός φυσικά από τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν από την Ζαλγκίρις Κάουνας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτο γύρο. Αντίθετα, ετοιμάζεται άμεσα για δράση στην Stoiximan Basket League

Για την Βιλερμπάν πάντως, υπάρχει μία απουσία, αλλά είναι ισχυρή και ηχητή. Πρόκειται για τον αρχηγό τους και οσονούπω πρώτο σκόρερ της EuroLeague, Νάντο ΝτεΚολό. Ο 35χρονος Γάλλος, ο οποίος χτύπησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Ιταλία με την Μιλάνο και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!