Δηλώθηκε στο ρόστερ της Stoiximan Basket League ο Μήτρου-Λονγκ

Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Δηλώθηκε στο ρόστερ της Stoiximan Basket League ο Μήτρου-Λονγκ

Sportal newsroom 15:47 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 21.12.2023

Με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ στη σύνθεσή του θα πορευτεί στη συνέχεια της σεζόν ο Ολυμπιακός, καθώς ο ομογενής γκαρντ πήρε ελληνική ταυτότητα και δηλώθηκε στο ρόστερ του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη συνέχεια της σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε αυτή την προσπάθεια θα παρουσιαστεί ενισχυμένος στην περιφέρεια. Διότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που αποτελεί ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της σεζόν.

Ο πρώην άσος της Ζαλγκίρις περίμενε να διευθετηθεί το θέμα της ελληνικής ταυτότητας, την οποία και απέκτησε. Μάλιστα δηλώθηκε ήδη στο ρόστερ του πρωταθλήματος και αναμένεται να κάνει άμεσα ντεμπούτο. Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα γίνει στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο ΣΕΦ.

Ο Μήτρου-Λονγκ μάλιστα αναμένεται να είναι διαθέσιμος και στην Euroleague, με το πέρας του πρώτου γύρου της διοργάνωσης, γεμίζοντας το «οπλοστάσιο» των Πειραιωτών σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ο Ολυμπιακός άλλωστε την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν, στην LDLC Arena και η νίκη είναι μονόδρομος για να μείνει σε τροχιά πλέι οφ.