Αυτοί σφυρίζουν τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague

Ουόκαπ - Σλούκας

i

Ουόκαπ - Σλούκας/©Intime

Αυτοί σφυρίζουν τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague

Sportal newsroom 11:13 - 21.12.2023

Τους διαιτητές που θα βρεθούν στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν (20:45) και του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αρμάνι Μιλάνο (21:45) όρισε η διοργανώτρια αρχή της Euroleague.

H τελευταία «διαβολοβδομάδα» για το 2023 ολοκληρώνεται σε Γαλλία και Ιταλία, για τους «αιωνίους». Από τη μία ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και αντιμετωπίζει την ουραγό Βιλερμπάν, σε ένα must win παιχνίδι. Μετά την ήττα από την Βίρτους Μπολόνια, άλλωστε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέραν της νίκης.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Βιλερμπάν θα «σφυρίξουν οι Όλεγκς Λάτισεβς, Αν Πάνθερ και Σεφί Σεμές, με τους τρεις διαιτητές να βρίσκονται στην LDLC Arena το βράδυ της Παρασκευής για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, από την πλευρά του, έχοντας στις αποσκευές του μια μεγάλη νίκη, κόντρα στην Μονακό, στο Μόντε Κάρλο, θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο, εκτός έδρας, έχοντας σαν στόχο ακόμα ένα «διπλό» που θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία αλλά και την βαθμολογική του θέση ενόψει συνέχειας.

Στο Mediolanum Forum, από την άλλη πλευρά, θα βρεθούν οι Νταμίρ Γιαβόρ, Μίλαν Νέντοβιτς και Μαξίμ Μπουμπέ, που θα είναι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό AKTOR.