Η αντίδραση του Όκομπο τη στιγμή που αντιλαμβάνεται την γκάφα στη βολή

Η αντίδραση του Ελί Οκόμπο στη χαμένη βολή

Η αντίδραση του Όκομπο τη στιγμή που αντιλαμβάνεται την γκάφα στη βολή

Sportal newsroom 09:16 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 21.12.2023

Ο Ελί Οκόμπο ήταν ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR, κόντρα στη Μονακό, στο Μόντε Κάρλο, με την αντίδρασή του στη χαμένη βολή να τα λέει... όλα.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως είδε το «κακό» να έρχεται. Ο Ελί Οκόμπο μέσα σε ελάχιστες στιγμές από ωραίος έγινε... μοιραίος για την Μονακό απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR. Διότι αρχικά πήρε την ευθύνη για το τελευταίο σουτ της ομάδας του, σκόραρε, ενώ κέρδισε και φάουλ από τον Λούκα Βιλντόζα.

Κάπου εκεί όμως ο Γάλλος γκαρντ, με θητεία και στο ΝΒΑ, τα έκανε... θάλασσα. Διότι αστόχησε σκόπιμα στη βολή, η οποία δεν βρήκε στεφάνη όμως αλλά ταμπλό, σε ένα πολύ άσχημα εκτελεσμένο σουτ, από έναν παίκτη που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες.

Τα 2,5'' που απέμεναν στον Παναθηναϊκό AKTOR αποδείχθηκαν υπέρ-αρκετά και ήταν ένα... δώρο του Οκόμπο προς την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με την αντίδρασή του, όταν κατάλαβε πως η βολή ήταν πολύ άσχημα εκτελεσμένη να λέει τα... πάντα.

Η αντίδραση του Ελί Οκόμπο στη χαμένη βολή

Σε κάθε περίπτωση, η δική του αντίδραση στη χαμένη βολή, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο την εκτέλεσε, καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό και την έκβαση του αγώνα, με το «τριφύλλι» να βρίσκει μεγάλο σουτ με τον Μάριους Γκριγκόνις στην εκπνοή και να φεύγει με μεγάλο «διπλό» από το Μόντε Κάρλο, χάρη στο τελικό 91-90, που ανεβάζει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας της σεζόν.