Το νευρικό «χορευτικό» του Μπαρτζώκα και η «έκρηξη» που κατέληξε σε μπουνιά στον αέρα (vid)
i

printscreen

Το νευρικό «χορευτικό» του Μπαρτζώκα και η «έκρηξη» που κατέληξε σε μπουνιά στον αέρα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:03 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 20.12.2023

Μία φάση που ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις, αλλά εξελίχθηκε σε... αποτυχία, δημιούργησαν ένα τρομερό στιγμιότυπο με την αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια.

Το αποτέλεσμα της έκφρασής του ήταν ένας συνδυασμός εκνευρισμού και διαμαρτυρίας. Απογοήτευσης και ελπίδας μαζί. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βίρτους στη Μπολόνια κι ενώ... κάτι καλό πήγε να γίνει για τους «ερυθρόλευκους» εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τελικά δεν έγινε, δημιούργησε ένα... μοναδικό και παράξενο highlight. 

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά στεκόταν όρθιος μπροστά από τον πάγκο και παρακολουθούσε μία (προφανώς) κρίσιμη φάση. Αρχικά -όπως φαίνεται και από τη συμπεριφορά των παικτών που βρίσκονται πίσω του και κυρίως του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και του Λουκ Σίκμα- θεώρησε πως θα είχε θετική έκβαση για τον Ολυμπιακό. Τελικά όμως, κάτι «στράβωσε» και η πρόθεση πανηγυρισμού εμπλουτίστηκε με συναισθήματα που εν τέλει κυριάρχησαν στον τρόπο αντίδρασης του Μπαρτζώκα.  

Διότι, η χαρά και η ελπίδα εξαφανίστηκαν και έδωσαν τη θέση τους στα τεντωμένα νεύρα και από αυτά προέκυψε μία παράξενη κίνηση του Μπαρτζώκα, ένας βηματισμός ανεξέλεγκτος και εν τέλει μία γροθιά στον αέρα. Όχι από αυτές που συμβαίνουν στους πανηγυρισμούς! 

Άλλωστε, στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, δεν υπήρξαν τέτοιοι για τον Ολυμπιακό που υπέστη black out και vertigo ταυτόχρονα στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής στην EuroLeague.  

Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!