Αυτή ήταν η αντίδραση του Μπαρτζώκα στο ξέσπασμά του για τη διαιτησία (vid)

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας

Αυτή ήταν η αντίδραση του Μπαρτζώκα στο ξέσπασμά του για τη διαιτησία (vid)

Sportal newsroom 01:02 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:39 - 20.12.2023

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό.

Ποιος είδε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και δεν τον φοβήθηκε μετά το τέλος του ματς του Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι πήρε τη νίκη με 69-67 για τη 15η αγωνιστική της Euroleague και έφτασε στο 11-4.

Η ομάδα του Πειραιά υποχώρησε στο 7-8. Στο flash interview ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για τη διαιτησία, ιδιαίτερα στο τέταρτο οκτάλεπτο.

«Δεν ξέρω τι έγινε στην τέταρτη περίοδο, είχαμε κακές αποφάσεις όμως πρέπει να δω ξανά το τέταρτο δεκάλεπτο. Κάθε σφύριγμα των διαιτητών ήταν εναντίον μας! Κάθε αμφισβητούμενο σφύριγμα ήταν εναντίον μας! Δεν μπορώ να κριτικάρω τους διαιτητές. Κάνουν τη δουλειά τους, κάνουμε τη δουλειά μας. Είχαμε κακές επιλογές στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά είναι παράξενο ό,τι συνέβη»! σημείωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορούσε να κρύβει τον εκνευρισμό του. Είναι χαρακτηριστική η έκφραση του προσώπου του στο ξεκίνημα των δηλώσεών του.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!