Η τρομερή εμφάνιση του Τεόντοσιτς και το βραβείο του MVP που... έρχεται για πρώτη φορά μετά το 2016 (vid)

Μίλος Τεόντοσιτς

i

@ 2023 EuroLeague Basketball

Η τρομερή εμφάνιση του Τεόντοσιτς και το βραβείο του MVP που... έρχεται για πρώτη φορά μετά το 2016 (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:10 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 22.12.2023

Ο Μίλος Τεόντοσιτς με το απίστευτο double double του, αποτελούμενο από 27 πόντους και 14 ασίστ, οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στη νίκη επί της Μακάμπι και η απόδοσή του αυτή τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον βραβείο του πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Κάτι που έχει να κατακτήσει από το πρώτο μισό της σεζόν 2016-17 ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με την επιστροφή του στο Βελιγράδι, αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας των παιδικών του χρόνων, συναισθηματικά... ξανάνιωσε. Και από τη στιγμή που και σωματικά, ο Μίλος Τεόντοσιτς, στα 36 του χρόνια παραμένει σε υψηλό επίπεδο τότε ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει να φοβάται τίποτα. Κανέναν παίκτη και κανέναν αντίπαλο. 

Ίσα ίσα που αυτοί (οι αντίπαλοι) θα πρέπει να έχουν το νου τους, γιατί ο Σέρβος βιρτουόζος δεν αστειεύεται. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν πρόσεξε καθόλου και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και NBAer με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, έκανε ένα εντυπωσιακό double double. 

Στη νίκη επί των ισραηλινών με 98-92, ο Μίλος είχε 27 πόντους και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην EuroLeague. Ταυτόχρονα είχε και 14 ασίστ. Αυτό σημαίνει ότι συμμετείχε στους 58 από τους συνολικούς πόντους. Δηλαδή στο 63% των πόντων που σημειώθηκαν στην επίθεση των «ερυθρολεύκων». 

Προφανώς και η επίδοσή του δεν πέρασε απαρατήρητη, τα σχόλια που την συνοδεύσαν ήταν κολακευτικά και αρκετά στόματα έμειναν ανοιχτά βλέποντάς τον να δημιουργεί μέσα στο Aleksander Nicolic Hall που χρησιμοποιεί για έδρα της η Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο στο Ισραήλ συνεχίζεται ο πόλεμος. 

O Πετρούσεφ παίρνει τη θέση του Λουκ Σίκμα στο ρόστερ του εγχώριου πρωταθλήματος
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:44 - 22.12.2023

O Πετρούσεφ παίρνει τη θέση του Λουκ Σίκμα στο ρόστερ του εγχώριου πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός έκανε μία αλλαγή στο ρόστερ του για την Stoiximan Basket League και έδωσε θέση και ρόλο στον Φιλίπ Πετρούσεφ την ίδια στιγμή που έβγαλε εκτός τον Λουκ Σίκμα. Εκδόθηκε και το δελτίο του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, υπολογίζονται και οι δύο για τον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών (24/12)

Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό ο Τεόντοσιτς να αναδειχθεί και MVP της αγωνιστικής. Εκτός βέβαια κι αν στην δεύτερη αγωνιστική μέρα της 16ης αγωνιστικής γίνουν... πράγματα και θαύματα. Ο Σέρβος συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησησ και μάλλον θα είναι αρκετοί για να του προσφέρουν την ατομική διάκριση. Αν συμβεί αυτό, τότε θα πάρει γίνει και πάλι ο πολυτιμότερος παίκτης αγωνιστικής στην EuroLeague για πρώτη φορά μετά την ένατη αγωνιστική της σεζόν 2016-17. Τότε που αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!