O Πετρούσεφ παίρνει τη θέση του Λουκ Σίκμα στο ρόστερ του εγχώριου πρωταθλήματος

O Πετρούσεφ παίρνει τη θέση του Λουκ Σίκμα στο ρόστερ του εγχώριου πρωταθλήματος

Sportal newsroom 12:44 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 22.12.2023

Ο Ολυμπιακός έκανε μία αλλαγή στο ρόστερ του για την Stoiximan Basket League και έδωσε θέση και ρόλο στον Φιλίπ Πετρούσεφ την ίδια στιγμή που έβγαλε εκτός τον Λουκ Σίκμα. Εκδόθηκε και το δελτίο του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, υπολογίζονται και οι δύο για τον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών (24/12)

Μία κίνηση που είχε προδιαγραφεί έκανε ο Ολυμπιακός, βγάζοντας εκτός ρόστερ για το εγχώριο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League τον Λουκ Σίκμα και εμφανίζοντας στη θέση του τον νεοαποκτηθέντα, Φιλίπ Πετρούσεφ

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν έχει βρει ούτε στιγμή ρυθμό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη στιγμή που πλέον έχει στη διάθεσή του τον 24χρονος Σέρβο σκοπεύει να του αναβαθμίσει τον ρόλο. Και στην EuroLeague που τον έχει ανάγκη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλων Πατρών την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. Λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα. 

Στο μεταξύ, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εμφανιστεί και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος αφού πήρε την ελληνική του ταυτότητα πλέον έχει στην κατοχή του και το δελτίο, άρα είναι διαθέσιμος για δράση εντός τον συνόρων και περιμένει τον δεύτερο γύρο της EuroLeague για να συμμετέχει και εκεί με τον Ολυμπιακό. Βλέπετε, αποκτήθηκε από την Ζαλγκίρις κι ενώ είχε αγωνιστεί φέτος με την ομάδα του Κάουνας, οπότε το ντεμπούτο του έχει μετατοπιστεί.  

Μέχρι όμως, να επιστρέψουν οι Πειραιώτες στις σκέψεις για την Stoiximan Basket League και τον αγώνα με την ομάδα της Αχαϊας, έχουν μπροστά τους την... επικίνδυνη αποστολή στο Λυών για την 16η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με αντίπαλο την Βιλερμπάν. 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!