Γκος: «Στην Euroleague κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος»

Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος

Γκος: «Στην Euroleague κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος»

Νίκος Καλαμπάκας 16:57 - 21.12.2023

Οι δηλώσεις του Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν.

Η ήττα του Ολυμπιακού στη Μπολόνια ήταν από αυτές που δεν ξεχνιούνται εύκολα, όμως οι Πειραιώτες έχουν πλέον μπροστά τους μια νέα πρόκληση, αφού αύριο, Παρασκευή 22/12 αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βιλερμπάν.

Η νίκη στον αγώνα αυτόν είναι μονόδρομος, ωστόσο όπως επισήμανε στις δηλώσεις του ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν θα είναι:

«Προφανώς η ήττα στην Μπολόνια ήταν δύσκολη για εμάς. Νιώθαμε πως παίξαμε καλά και πως μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, όμως, δεν το τελειώσαμε όπως έπρεπε. Αυτό έχει συμβεί σε αρκετά παιχνίδια. Μπορώ αυτή τη στιμή να σκεφτώ 2-3 που χάσαμε με δύο πόντους. Ξέρουμε πως είμαστε πολύ κοντά και πως πρέπει να τελειώνουμε τα ματς καλύτερα».

«Κανένας αγώνας της Ευρωλίγκας δεν είναι εύκολος, συμπλήρωσε. «Είτε παίζεις με τον πρωτοπόρο, είτε με τον ουραγό όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους σε αυτή τη λίγκα. Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι ειδικά τα εκτός έδρας ματς. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια, γιατί είναι μια αναμέτρηση που πρέπει να κερδίσουμε».