Καστρίτης: «Σκληροί και συμπαγείς από το ξεκίνημα του αγώνα» (vid)

Γιάννης Καστρίτης

i

©Intime

Καστρίτης: «Σκληροί και συμπαγείς από το ξεκίνημα του αγώνα» (vid)

Γιάννης Πάλλας 18:39 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 26.12.2023

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης αναλύει την αναμέτρηση της Τετάρτης (27/12, 20:00) με την Σλασκ Βρότσλαβ για την 13η αγωνιστική του BKT EuroCup

Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά το στραβοπάτημα στο Λαύριο θέλουν στον Άρη, την Τετάρτη (27/12, 20:00) με αντίπαλο τη Σλασκ Βρότσλαβ για τη 13η αγωνιστική του BKT EuroCup.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» Γιάννης Καστρίτης σταχυολογεί τα δεδομένα του αγώνα και εξηγεί ότι περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν σκληράδα στο παρκέ.

«Είναι ένα παιχνίδι για τον θεσμό του BKT EuroCup αι αυτό τα λέει όλα για εμάς. Θέλουμε σε κάθε περίπτωση να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας και την προσπάθειά μας. Για τους περισσότερους η Σλασκ είναι μία ομάδα που απλά την έχουμε κερδίσει εκτός έδρας και είναι τελευταία στην βαθμολογία αυτήν τη στιγμήν έχοντας μόνο μία νίκη. Για εμάς όμως είναι μία ομάδα πάρα πολύ επικίνδυνη» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Άρη.

Και συμπλήρωσε: «Μέσα σε 15- 20 ημέρες έχει αφενός πάρει ένα διπλό μέσα στην Τουρκ Τέλεκομ, αφετέρου έχει φτάσει πάρα πολύ κοντά στη νίκη στην έδρα της Κλουζ, αλλά και με την Μπουντούσνοστ την τελευταία αγωνιστική. Οπότε, σε κάθε περίπτωση είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο και απαιτητικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συνεπείς και με διάρκεια στο αμυντικό μας κομμάτι, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε να πετύχουμε μία ακόμα νίκη».

Όσο για τις επιστροφές παικτών ενόψει της αναμέτρησης με τη Σλασκ, είπε: «Ο Σανόγκο θα είναι μαζί μας. Από εκεί και έπειτα ο Κατσίβελης δε θα αγωνιστεί. Όπως κάθε φορά, υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών τα οποία και διαχειριζόμαστε. Εκτιμούμε πάντα την κατάσταση μέχρι τελευταία στιγμή και θα δούμε ποια παιδιά θα είναι στο 100% για να αγωνιστούν».

Τέλος, για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να πάρει την νίκη, επισήμανε: «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί και συμπαγείς από το ξεκίνημα του αγώνα και για σαράντα λεπτά στην άμυνά μας».