H Euroleague «αποχαιρέτησε» τον Βεζένκοφ με μεγάλες στιγμές του στον Ολυμπιακό (vid)

Σάσα Βεζένκοφ

i

@Intime

H Euroleague «αποχαιρέτησε» τον Βεζένκοφ με μεγάλες στιγμές του στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς και η Euroleague είπε το δικό της «αντίο» με μεγάλες στιγμές του Βούλγαρου φόργουορντ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού στην Ευρώπη ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος άσος θα μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για χάρη των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια μαζί του για συμβόλαιο 3 ετών και απολαβές που φτάνουν στα 20 εκατ. δολάρια συνολικά.

Ο Βεζένκοφ άφησε ανεξήτηλο το σημάδι του στην Euroleague, καθώς τα τελευταία 2 χρόνια έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ την σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, χάρη στις εμφανίσεις του.

Σάσα Βεζένκοφ © Intime

Στο διάστημα που αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης ο 28χρονος άσος μέτρησε 2.200 πόντους, 937 ριμπάουντ και 228 παιχνίδια, με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ωστόσο να είναι αυτή που έκανε τη διαφορά.

Η διοργανώτρια αρχή άλλωστε επέλεξε μεγάλες στιγμές του Βούλγαρου άσου από την περασμένη σεζόν για να πει το δικό της «αντίο» στον νέο παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς.