Euroleague για μεταγραφή Σλούκα: «Ήταν απρόσμενο, δεν ετοιμάσαμε photoshop με φανέλα Παναθηναϊκού»

Euroleague για μεταγραφή Σλούκα: «Ήταν απρόσμενο, δεν ετοιμάσαμε photoshop με φανέλα Παναθηναϊκού»

Sportal newsroom 18:01 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 08.07.2023

Η Euroleague με μια επική ανάρτηση υποδέχτηκε τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν είχε ετοιμάσει κάποιο photoshop του Έλληνα γκαρντ με την πράσινη φανέλα.

Από τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού στα πράσινα του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Σλούκας θα μπει στη μηχανή της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια με τους «πράσινους» και θα είναι αυτός ο ηγέτης της νέας εποχής στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η μεταγραφή του Έλληνα πλέι μέικερ προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, με τα σχόλια να είναι πολλά. Η Euroleague μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τη μεγάλη μεταγραφή και το έκανε με έναν επικό τρόπο μέσα από τα social media.

«Τόσο απρόσμενο, δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε photoshop με φανέλα Παναθηναϊκού», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα της διοργάνωσης για τη μεταγραφή του Έλληνα πλέι μέικερ στο «τριφύλλι» για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η μετακίνηση του Σλούκα στον «αιώνιο» αντίπαλο είναι μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις των τελευταίων ετών, με τον Παναθηναϊκό να κάνει τη μεταγραφή της 10ετίας και να ντύνει στα χρώματά του τον χαρισματικό άσο, ο οποίος μετράει 9 παρουσίες σε Final 4 της Euroleague και 3 κατακτήσεις τίτλου. Πλέον τα επόμενα 3 χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης.