Τρέλα Παναθηναϊκού και δημοσίευμα βόμβα: «Θέλει και Μιροτιτς ο Γιαννακόπουλος»

Νίκολα Μίροτιτς

i

Liga Endesa / Twitter

Τρέλα Παναθηναϊκού και δημοσίευμα βόμβα: «Θέλει και Μιροτιτς ο Γιαννακόπουλος»

Χρήστος Τσάλτας 17:54 - 08.07.2023

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, το «τριφύλλι» θέλει να ρίξει ακόμα μια βόμβα με την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς.

Η μεγάλη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα προκάλεσε σεισμό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ο Έλληνας πλέι μέικερ άφησε τον Ολυμπιακό για να ηγηθεί του «τριφυλλιού» υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν. Για τα επόμενα 3 χρόνια ο «Σλούκι Λουκ» θα φοράει το τριφύλλι στο στήθος και θα είναι εκείνος που θα ηγείτιαι της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι κινήσεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Διότι σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το Ισραήλ οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να ρίξουν ακόμα μια βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάκετ. Διότι πλέον στο κάδρο βρίσκεται ο Νίκολα Μίροτιτς, που αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτελόνα άμεσα.

Ο Μίροτιτς είναι μια από τις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς. Μετά τη μεταγραφή του Σλούκα, όμως οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα μια πολύ μεγάλη κίνηση, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, με σκοπό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, παρέχοντας στον Εργκίν Αταμάν όλα τα εχέγγυα για να έχει μια πετυχημένη σεζόν.

Συστάσεις για την αξία και τις ικανότητες του Μαυροβούνιου φόργουορντ δεν χρειάζονται, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση 4, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας στη σειρά των τελικών της ACB με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Νίκολα Μίροτιτς © Intime

Προσεχώς αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, με το σίριαλ της αποδέσμευσής του να ολοκληρώνεται άμεσα, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, να μπει σφήνα στην υπόθεση και να ντύσει στα πράσινα τον χαρισματικό άσο, πυροδοτώντας ακόμα μια βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, το οποίο θα κάνει το «τριφύλλι» ακόμα πιο ισχυρό σε όλα τα επίπεδα.

Σε κάθε περίπτωση η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα αναμένεται να φέρει ντόμινο στην ευρωπαϊκή αγορά, με τον Παναθηναϊκό να στέλνει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως την σεζόν 2023-24 θα είναι και πάλι ισχυρός σε όλα τα επίπεδα!