Η Euroleague αναρωτιέται αν ο Μάικ Τζέιμς θα ξεπεράσει σύντομα τον Σπανούλη

Μάικ Τζέιμς

Η Euroleague αναρωτιέται αν ο Μάικ Τζέιμς θα ξεπεράσει σύντομα τον Σπανούλη

Νίκος Καλαμπάκας 16:54 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 27.02.2024

Ο Μάικ Τζέιμς θέλει 29 πόντους προκειμένου να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague και η διοργανώτρια Αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής λίγκας αναρωτιέται μήπως ήρθε η ώρα να συμβεί αυτό...

Ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται να γίνει ο «βασιλιάς» της Euroleague, αφού του απομένουν 29 πόντοι προκειμένου να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη και να ανέβει στην κορυφή της λίστας με τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης και η Euroleague ετοιμάζεται να του... στρώσει το κόκκινο χαλί!

Ο ηγέτης της Μονακό έχει καταφέρει να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Euroleague, αφού είναι στη 2η θέση των κορυφαίων σκόρερ, πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη, όμως όχι για πολύ ακόμα.

Ο Kill Bill όταν κρέμασε τα μπασκετικά του παπούτσια είχε σημειώσει 4.455 πόντους και είχε ξεπεράσει στη σχετική λίστα τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα. Ο Μάικ Τζέιμς θέλει ακόμα 29 πόντους προκειμένου να φτάσει τους 4.456 και να αφήσει πίσω του τον Έλληνα «μύθο», κατακτώντας τη σχετική κορυφή. Τρίτος είναι ο Νάντο ντε Κολό που φέτος έχει λείψει από αρκετούς αγώνες λόγω τραυματισμού και έτσι έχασε έδαφος στη σχετική λίστα, αφού αν ήταν υγιής θα έδινε «μάχη» με τον Αμερικανό της Μονακό.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου την ερχόμενη Παρασκευή 1η Μαΐου δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα και ο Τζέιμς με την παρέα του δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ωστόσο η Euroleague με ανάρτησή της στα social media, αναρωτιέται μήπως ήρθε η ώρα η κορυφή των σκόρερ να αλλάξει... κάτοχο.

Το τι θα συμβεί τελικά θα το ξέρουμε σε λίγα 24ωρα, όμως ο Μάικ Τζέιμς βαδίζει ολοταχώς προς το ιστορικό αυτό κατόρθωμα.

Δεν είναι και εύκολο άλλωστε να εκθρονίσει κάποιος τον Bασίλη Σπανούλη...