Το γράμμα του Κέμπα Ουόκερ στο νεότερο εαυτό του

Κέμπα Ουόκερ

i

Euroleague

Το γράμμα του Κέμπα Ουόκερ στο νεότερο εαυτό του

Νίκος Καλαμπάκας 19:45 - 20.02.2024

Γράμμα στο... παρελθόν έστειλε ο Κέμπα Ουόκερ, συμβουλεύοντας τον πως να διαχειριστεί την καριέρα του στο μέλλον!

Ο Κέμπα Ουόκερ άφησε το καλοκαίρι τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για αυτόν της Euroleague και λίγους μήνες μετά, στέλνει γράμμα στο νεότερο εαυτό του προκειμένου να τον προετοιμάσει για το μέλλον.

«Ελπίζω αυτό το γράμμα να σε βρίσκει γεμάτο υγεία και όνειρα. Πρώτα απ’ όλα θα είναι μία τρελή ιστορία. Πίστεψε στον εαυτό σου, έχεις πολύ ταλέντο στο μπάσκετ. Και η αφοσίωσή σου θα σε πάει μακριά. Και όταν λέω μακριά, εννοώ μακριά», αναφέρει αρχικά ο γκαρντ από τις ΗΠΑ.

«Μιλάω για μέρη που δεν είχες καν ονειρευτεί, μέρη που δεν περίμενες να δεις ή δεν είχες ακούσει ποτέ. Αυτό θα αλλάξει την οπτική σου για τη ζωή. Αλλά να θυμάσαι, το μπάσκετ δεν έχει να κάνει με μόνο με τη νίκη ή την ήττα. Έχει να κάνει με την αγάπη για το άθλημα και τους ανθρώπους που συναντάς σε αυτό», προσθέτει ενώ στη συνέχεια μιλάει για την ίδια τη ζωή:

«Αγάπα κάθε στιγμή στο γήπεδο, όμως θα πονέσεις κάποια στιγμή πολύ. Αλλά η καρδιά σου θα είναι δυνατή για να το ξεπεράσεις. Μείνε ταπεινός και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Θα υπάρχουν εμπόδια και προκλήσεις, αλλά θα σε κάνουν μόνο πιο δυνατό.

Μη χάσεις ποτέ το πάθος σου και την αποφασιστικότητά σου. Εκτός γηπέδων, να αγαπάς την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Θα είναι πυλώνες υποστήριξης. Τελευταίο, απόλαυσε το ταξίδι, η ζωή κυλά γρήγορα και οι εμπειρίες, καλές και κακές, θα σε σχηματίσουν ως άνθρωπο. Κράτα αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου και την φλόγα στην καρδιά σου. Πίστεψε στον εαυτό σου, μπορείς να πετύχεις την κορυφή».