Ο Τεόντοσιτς επιστρέφει στο ΣΕΦ και παραδέχεται πως «ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου»
i

© EuroLeague Basketball

Ο Τεόντοσιτς επιστρέφει στο ΣΕΦ και παραδέχεται πως «ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:36 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 15.11.2023

Η τετραετία 2007-2011 του Μίλος Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό, ήταν η αρχή μιας μεγάλης και όμορφης διαδρομής στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το βράδυ της Πέμπτης (16/11, 21:15) ο Σέρβος γκαρντ θα εμφανιστεί στο ΣΕΦ ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα για να αντιμετωπίσει τους... άλλους αγαπημένους του «ερυθρόλευκους». Κάθε φορά που έρχεται στην χώρα μας λατρεύει την εμπειρία και παραδέχεται πως «είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό και την Αθήνα».

Τα πρώτα μίλια της πτήση του προς την ευρωπαϊκή ελίτ του μπάσκετ την έκανε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού. Η τετραετία του Μίλος Τεόντοσιτς στην ομάδα του Πειραιά (2007-2011) ήταν η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, που του προσέφερε τίτλους, μεγάλα και ακριβά συμβόλαια, έφθασε να παίζει στο ΝΒΑ και τώρα φοράει ίδιου χρώματος ριγέ εμφάνιση. Αυτή του Ερυθρού Αστέρα, καθώς το καλοκαίρι ο 36χρονος Σέρβος επέλεξε να αγωνιστεί στην αγαπημένη ομάδα των παιδικών του χρόνων, που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε την ευκαιρία να τιμήσει. 

Κι εκτός της δεδομένης ποιότητάς του, της εμπειρίας του και όλων των άλλων, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας που διανύομαι ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Βελιγραδίου στη σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ένα γήπεδο που ξέρει καλά. Για να φιλοξενηθεί από μία ομάδα που τον αγαπά ιδιαιτέρως. 

Το βράδυ της Πέμπτης (15/11, 21:15) ο Μίλος Τεόντοσιτς θα εμφανιστεί στο ΣΕΦ και όπως δήλωσε σε σέρβικα ΜΜΕ «είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό και την Αθήνα». Το ίδιο και ο Πειραιάς μαζί του, ενώ πρόσθεσε πως «λατρεύω κάθε φορά που πηγαίνω στην Ελλάδα». 

Αμφίβολοι για το ΣΕΦ οι Νέιπιερ και Ντος Σάντος του Ερυθρού Αστέρα
EUROLEAGUE

00:18 - 15.11.2023

Αμφίβολοι για το ΣΕΦ οι Νέιπιερ και Ντος Σάντος του Ερυθρού Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε τρομερό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ, όμως αν και πήρε ευρεία νίκη με σκορ 87-56, έχασε δύο γκαρντ του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού τόσο ο Νέιπιερ, όσο και ο Ντος Σάντος εγκατέλειψαν το ματς.

Είναι ένας ιδιαίτερος προορισμός για εκείνον, οι αναμνήσεις έντονες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επηρεαστεί η αγωνιστική του ψυχολογία. Διότι, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά «ποτέ οι φίλαθλοι δεν μου δημιουργούν πίεση. Την πίεση την βάζω μόνος μου στον εαυτό μου για να μπορώ να πιάνω τα καλύτερα δυνατά επίπεδα απόδοσης»

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: