Ολόκληρο το πρόγραμμα της Euroleague με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο επίκεντρο της πρώτης αγωνιστικής

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Euroleague με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο επίκεντρο της πρώτης αγωνιστικής

Γιώργος Γαβριλάκης 11:11 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 18.07.2023

Το πλήρες καλεντάρι της Euroleague για τη σεζόν 2024-25 ανακοινώθηκε! Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινάει η δράση και μία μέρα αργότερα (6/10) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 21:15.

Η ημερομηνία έναρξης της Euroleague είχε καθοριστεί και είχε ανακοινωθεί επισήμως εδώ και αρκετές μέρες. Εσχάτως, προέκυψε και η... διαρροή ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη και τώρα ήρθε η ώρα για ολόκληρη της παρουσίαση του προγράμματος για τη σεζόν 2023-24. 

Όντως, το ντέρμπι των δύο αιωνίων του ελληνικού μπάσκετμπολ έρχεται στο πρόγραμμα της διοργάνωσης με το «καλημέρα» και το «καλωσορίσατε». Συγκεκριμένα οι... αναβαθμισμένοι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου, δηλαδή τη δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής, τον Ολυμπιακό στις 21:15

Χρονικά πάντως, η Euroleague θα ξεκινήσει μία μέρα πριν το τζάμπολ των δύο «αιωνίων» στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου και οι δύο πρώτες ομάδες που θα παραταχθούν στο παρκέ είναι ο Ερυθρός Αστέρας με τη Βιλερμπάν και στις 5 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι θα ανοίξει η αυλαία. 

Ακολούθως, την ίδια μέρα και πάντα με χρονική σειρά η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει στο Τελ Αβίβ την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ άλλες τρεις αναμετρήσεις (Βίρτους Μπολόνια-Ζαλγκρίρις, Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου) ολοκληρώνουν την πρώτη μέρα. 

Οι Έλληνες της Φενέρμπαχτσε στο επίκεντρο - Η ιστορία του Ντόρσεϊ και η πιθανή αποχώρηση του Καλάθη (vids)
EUROLEAGUE

10:48 - 18.07.2023

Οι Έλληνες της Φενέρμπαχτσε στο επίκεντρο - Η ιστορία του Ντόρσεϊ και η πιθανή αποχώρηση του Καλάθη (vids)

O Γιώργος Παπαγιάννης πήγε να συναντήσει τον Δημήτρη Ιτούδη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά το θέμα είναι ποιοι ακόμα συμπατριώτες του θα βρίσκονται στην Φενέρμπαχτσε με την έναρξη της σεζόν - Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Νικ Καλάθης έχουν συμβόλαιο, αλλά ένας από τους δύο ίσως να μετακομίσει σε άλλη... χώρα!

Στις 6 Οκτώβρη λοιπόν κυριαρχεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ στο πρόγραμμα εντάσσονται και οι αναμετρήσεις της Βαλένθια με τη Μονακό και της Μπασκόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με το ντέρμπι της Ισπανίας, ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική ενώ το πλήρες πρόγραμμα όλης της κανονικής διάρκειας μπορείτε να το μελετήσετε (με μέρες και ώρες) στο σχετικό link του επίσημου σάιτ της Euroleague.

Tags: