Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Ζοτς - Είναι μικρό και με το ζόρι τον «χωράει» (vid)
i

printscreen

Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Ζοτς - Είναι μικρό και με το ζόρι τον «χωράει» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:22 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 06.11.2023

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς προτιμά τη χρηστικότητα από την... επίδειξη, γι' αυτό και έχει επιλέξει να οδηγεί ένα Fiat 500 που περνά απαρατήρητο. Όλοι έπαθαν πλάκα μόλις είδαν τον Σέρβο κόουτς της Παρτίζαν και να ξεκλειδώνει το «ταπεινό» του αυτοκίνητο και να αποχωρεί από την Stark Arena του Βελιγραδίου σαν να μην τρέχει τίποτα.

Δεν είναι μόνο ο κορυφαίος προπονητής και ο άνθρωπος με τις περισσότερες κατακτήσεις στην Ευρώπη. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Όχι μόνο πέρσι και φέτος, όπου εργάζεται στην Παρτίζαν, αλλά εδώ και δύο δεκαετίες τουλάχιστον. 

Οι τραπεζικοί  του λογαριασμοί είναι γεμάτοι και θα μπορούσε θεωρητικά να οδηγάει τα πιο ακριβά αμάξια που υπάρχουν: Jaguar, Porsche, Ferrari ή ό,τι κάνει κέφι. Μόνο που για τον Ζοτς οι επιλογές του έχουν να κάνουν με τη χρηστικότητα και όχι με την τιμή ή την επίδειξη πλούτου. 

Γι' αυτό και εξέπληξε τους πάντες, όταν τον είδαν να φεύγει από την Stark Arena του Βελιγραδίου, να πηγαίνει στο πάρκινγκ του γηπέδου και να μπαίνει σε ένα Fiat 500. Το οικονομικό μοντέλο της ιταλικής εταιρείας, που είναι μικρό και χωράει παντού, έστω κι αν δεν είναι άνετο σε χώρους, ούτε τεχνολογικά στο υψηλό επίπεδο των επιτευγμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Πρόβλημα με τον Σμάιλαγκιτς στην Παρτίζαν και με τον Κρις Τζόουνς στην Βαλένθια
EUROLEAGUE

11:04 - 06.11.2023

Πρόβλημα με τον Σμάιλαγκιτς στην Παρτίζαν και με τον Κρις Τζόουνς στην Βαλένθια

Στον αγώνα κόντρα στην Σπλιτ για τη Λίγκα της Αδριατική, η Παρτίζαν είδε τον Άλεν Σμάιλαγκιτς να εγκαταλείπει. Ο Σέρβος σέντερ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (9/11, 21:30) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ ο Κρις Τζόουνς της Βαλένθια τραυματίστηκε στο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπανταλόνα και τέθηκε εκτός εν όψει του αγώνα με την Μιλάνο στην Ιταλία (9/11, 21:30)

Η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου βρίσκεται γύρω στα 15.000-16.000 ευρώ και πιθανότατα να μην υπάρχει κανένας συνάδελφός του στο υψηλό επίπεδο που να οδηγεί φθηνότερο αυτοκίνητο αυτό αυτόν. Μάλιστα, μαζί του ο Ομπράντοβιτς παίρνει και τον βοηθό του στην Παρτίζαν και οι δυο τους με το ζόρι χωρούν μέσα στο Fiat 500, παρόλα αυτά δείχνουν να απολαμβάνουν τη διαδρομή.