Το απίθανο κάρφωμα του Λεσόρ μπροστά στον Πουαριέ στην κορυφή του Top 10 της αγωνιστικής - Στην έβδομη θέση o Μιλουτίνοφ (vid)

Ματίας Λεσόρ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Το απίθανο κάρφωμα του Λεσόρ μπροστά στον Πουαριέ στην κορυφή του Top 10 της αγωνιστικής - Στην έβδομη θέση o Μιλουτίνοφ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:41 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 09.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ σκόραρε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα φοβερό κάρφωμα κι η συγκεκριμένη φάση κατέλαβε την πρώτη θέση στο Top 10 της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στη θέση Νο7 το κάρφωμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου.

Πλούσιο θέαμα, εκπλήξεις, σασπένς και εντυπωσιακές φάσεις πρόσφεραν οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague. Η τρίτη «διαβολοβδομάδα» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης πέρασε κι άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους φιλάθλους των ελληνικών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δύο ήττες, μία από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη κι άλλη μία από την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ισπανική ομάδα στην έδρα του, αλλά επέστρεψε στις επιτυχίες κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου

Το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) δημοσιεύθηκαν από την EuroLeague, οι δέκα καλύτερες φάσης και στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το απίθανο κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ που έκανε μπροστά στον συμπατριώτη του Βινσάν Πουαριέ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βασίλισσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος σέντερ των «πράσινων» βρίσκεται στο Top 10, καθώς ο δυναμικός τρόπος που αγωνίζεται κι η ενέργεια που βγάζει προσφέρουν συχνά πυκνά όμορφα highlights. 

Το Top 10 πάντως, έχει κι «ερυθρόλευκο» χρώμα, καθώς στο Νο 7 βρίσκεται το εντυπωσιακό κάρφωμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ματς του ΣΕΦ και στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.