Ο Μπαρτζώκας αποθέωσε τη Μπάγερν Μονάχου - Η απάντηση των Βαυαρών (vid)

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Γιώργος Μπαρτζώκας/©Intime

Ο Μπαρτζώκας αποθέωσε τη Μπάγερν Μονάχου - Η απάντηση των Βαυαρών (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:46 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 09.12.2023

Η Μπάγερν Μονάχου μέσω του επίσημου λογαριασμού της στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) ευχαρίστησε τον κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα για τα καλά του λόγια προς τον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στη «μονομαχία» με τη Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της EuroLeague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μετά από κλειστό ματς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν των Βαυαρών, επέστρεψαν στις νίκες στη διοργάνωση και παράλληλα βελτίωσαν το σερί τους σε 7-6. 

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μπάγερν. «Πως να το εκφράσω; Είναι μια ομάδα που μου αρέσει πραγματικά πολύ. Ο οργανισμός, ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα αθλήματα και φυσικά φέτος έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ», είπε συγκεκριμένα ο κόουτς του Ολυμπιακού. 

Ο γερμανικός σύλλογος μέσω του επίσημου λογαριασμού στο «X» ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό για όσα είπε. «Ευχαριστούμε πολύ για τα ευγενικά σας λόγια κόουτς Μπαρτζώκα. Ανυπομονούμε για την επόμενη αναμέτρηση με εσάς και τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο». 

Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ολυμπιακό στο Audi Dome έχει οριστεί στις 1 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:30 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.