Ο Τόμας Ουόκαπ στο Sportal Euroleague Show: «Θα είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί»

Ο Τόμας Ουόκαπ στο Sportal Euroleague Show: «Θα είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:41 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 09.12.2023

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και ο Τόμας Ουόκαπ στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στους Βαυαρούς, ενώ υπογράμμισε πως είναι σημαντικό να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει τη δουλειά απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, φτάνοντας στην 7η νίκη του στην Euroleague, με 77-69, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για τα στοιχεία που έκριναν τη νίκη και τόνισε πως οι επιστροφές θα κάνουν καλό στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal Euroleague Show:

«Είναι ομάδα Ευρωλίγκα, πρέπει να παίζουμε σοβαρά να είμαστε στο 100% και να εκμεταλλευόμαστε το προβάδισμα. Παίξαμε σοβαρά στη μεγαλύτερη διάρκεια και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη.

Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας να σκεφτούμε. έχουμε παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν μπορούμε να σκέφτόμαστε μακριά. Οι τραυματίες επιστρέφουν και αυτό είναι σημαντικό για εμάς.

Παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω καλά. Ο Γκατζούλης κάνει εξαιρετική δουλειά μας κρατάει φρέσκους, μας κρατάει υγιείς. Νιώθουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί να παίξω πάνω από 30 λεπτά θα το κάνω για την ομάδα.

Είναι πολύ όμορφο να επιστρέψει ο Ουίλιαμς-ΓΚος στη δράση. Είμαι ενθουσιασμένος να τον έχω μαζί μου, όχι γιατί χρειάζομαι διάλειμμα αλλά γιατί είναι σημαντικός για την ομάδα και νμας δίνει παραπάνω δυναμική.

Το μπάσκετ είναι το επάγγελμά μου και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο πέραν αυτού, όπως το να γίνω μοντέλο.

Είναι σπουδαίο που έχουμε όλους τους παίκτες μαζί. Δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί προπόνηση. Σχεδόν σε όλη τη σεζόν δεν είμαστε πλήρεις. Λείπουν παίκτες, πάικτες είναι εκτός φόρμας. Είναι ανακούφιση να τους έχουμε όλους μαζί».