Πένθος στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Χρήστου Μπαφέ

Χρήστος Μπαφές

i

Χρήστος Μπαφές/ ©Intime

Πένθος στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Χρήστου Μπαφέ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:48 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:12 - 09.12.2023

Ο Χρήστος Μπαφές και συνολικά η οικογένεια του Ολυμπιακού βρίσκονται σε πένθος, καθώς ο αθλητικός διεθυντής των Ερυθρόλευκων θρηνεί τον χαμό του πατέρα του.

«Βαρύ» είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό, μετά την είδηση για τον χαμό του πατέρα του Sports Director της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστου Μπαφέ, την οποία ο ίδιος πληροφορήθηκε λίγο πριν το παιχνίδι.

Φυσικά η νίκη των Πειραιωτών πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Μπαφέ στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα, ξεκίνησε την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου με τα συλλυπητήρια τόσο εκ μέρους του ίδιου, όσο και από όλη την ομάδα στον Sports Director του Ολυμπιακού, πριν τοποθετηθεί σχετικά με το παιχνίδι και όχι μόνο.

Λίγο μετά η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε και επίσημα τα συλλυπητήριά της στον Χρήστο Μπαφέ μέσω ανακοίνωσης:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Sports Director της ομάδας μας, Χρήστο Μπαφέ και την οικογένειά του, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Sportal Euroleague Show: Ολυμπιακός τριών περιόδων, έκανε τη δουλειά απέναντι στη Μπάγερν (vid)
SPORTAL ORIGINALS

23:07 - 08.12.2023

Sportal Euroleague Show: Ολυμπιακός τριών περιόδων, έκανε τη δουλειά απέναντι στη Μπάγερν (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 77-69 της Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Η εκπομπή Sportal Euroleague Show αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ, με ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές, τα επίσημα highlights των αγώνων και τη δράση στα υπόλοιπα ματς της Παρασκευής. Παρουσιάζει ο Κώστας Σωτηρίου. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο Δημήτρης Χουχουλής.

🔴Ολυμπιακός - Μπάγερν 77-69: Sportal Euroleague Show - Ο Θωμάς, ο Πίτερς και η «κόμπρα»