Ο Κώστας Παπανικολάου στην κορυφή του top-10 της Euroleague για το μήνα Φεβρουάριο (vid)

Κώστας Παπανικολάου

i

© Intime

Ο Κώστας Παπανικολάου στην κορυφή του top-10 της Euroleague για το μήνα Φεβρουάριο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:19 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 03.03.2023

Ο αιφνιδιασμός του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, που ολοκληρώθηκε με το κάρφωμα του Κώστας Παπανικολάου, βρέθηκε στην πρώτη θέση των δέκα κορυφαίων φάσεων της Euroleague για τον δεύτερο μήνα του 2023.

Εκείνος ο αιφνιδιασμός του Ολυμπιακού, την 8η Φεβρουαρίου του 2023 στο Βερολίνο, έχει καταγραφεί ήδη ως ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα της σεζόν. Η κατάληξή του, με το εντυπωσιακό κάρφωμα του Κώστα Παπανικολάου κυριάρχησε στη λίστα με τις καλύτερες φάσεις του δεύτερου μήνα της χρονιάς. 
Ο Τόμας Ουόκαπ έκλεψε τη μπάλα, ξεκίνησε την επίθεση, πάσαρε πίσω από την πλάτη στον διερχόμενο Παπανικολάου, ο οποίος απογειώθηκε και δημιούργησε μία πολύ όμορφη φάση. 

Στο Νο 4 της λίστας εμφανίστηκε ο Αρτούρας Γκουντάιτις του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη φάση του ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκίνησε με μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και κατέληξε στην άλλη μεριά του παρκέ με ένα δυναμικό κάρφωμα. 

Μία θέση πιο... πάνω ήταν το τρίποντο του Κρις Τζόουνς στο ΟΑΚΑ με το οποίο η Βαλένθια νίκησε τον Παναθηναϊκό στην εκπνοή

Δείτε όλες τις φάσεις από το εντυπωσιακό top-10 του Φεβρουαρίου: