Ομπράντοβιτς σε δημοσιογράφο: «Έλα να κοουτσάρεις εσύ!» (vid)

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Intime

Ομπράντοβιτς σε δημοσιογράφο: «Έλα να κοουτσάρεις εσύ!» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:42 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 03.03.2023

Στο ημίχρονο του αγώνα κι ενώ η Παρτιζάν έχανε με δύο πόντους από την Άλμπα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς... πιέστηκε από τη δημοσιογράφο να αναλύσει τι φταίει! «Έλα εσύ στα αποδυτήρια να εξηγήσεις τι πρέπει να κάνουν», της είπε ο Ζοτς και έφυγε.

Στην καθιερωμένη... μίνι συνέντευξη λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου η δημοσιογράφος κάλεσε στο πλευρό της τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Παρτιζάν εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω στο σκορ (44-42) και δεν είχε κανέναν έλεγχο απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. 
 

Ο Σέρβος κόουτς ρωτήθηκε για τη λειτουργία της ομάδας του. «Φαντάζομαι δεν είστε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας σας», του είπε η ρεπόρτερ πριν προσθέσει πως «έχετε πολλές δυσλυτουργίες σε άμυνα και επίθεση, τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα;». Ο Ζοτς, που δεν του άρεσε αυτό που άκουγε και δεν είχε διάθεση να ακούσει κι 'αλλα, πρότινε να αναλλάβει εκείνη τη διαχείρηση της ομάδας του. «Ελα να κόουτσάρεις εσύ την ομάδα και να εξηγήσεις στους παίκτες τι πρέπει να κάνουν!», απάντησε.

Αμέσως αποχώρησε, πήγε στα αποδυτήρια, εξήγησε στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν και η Παρτιζάν επέστρεψε στο γήπεδο βελτιωμένη. Τελικά νίκησε με 88-74 την Άλμπα Βερολίνου

Προφανώς ο Ομπράντοβιτς ήξερε τι έπρεπε να αλλάξει στο στυλ παιχνιδιού, αλλά ίσως και η δημοσιογράφος, ναι μεν τον εκνεύρισε, αλλά ίσως του έδωσε και έξτρα κίνητρο.