ΣΟΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον!

ΣΟΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον!

Sportal newsroom 21:47 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 26.07.2023

Η είδηση της απώλειας της ζωής του Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον σε τροχαίο δυστύχημα στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει ένα σοκ στον Πανιώνιο και το ελληνικό μπάσκετ

Στα 31 του χρόνια ο Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες προκαλώντας ένα σοκ στην οικογένεια του Πανιωνίου, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Αμύντα και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα.

Την δυσάρεστη είδηση μετέφερε ο εκπρόσωπος του, ενώ στον Πανιώνιο είναι όλοι σοκαρισμένοι.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ στην οποία αναφέρει:

«Ενας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ – Τζόνσον, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 30 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ.

Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας “συστήθηκε” με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη.

Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της».

Τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ εξέφρασε και η ΚΑΕ Άρης με ανάρτηση της στο twitter.