Έχουνε... beef: Το πινγκ πονγκ απαντήσεων Μπαρτζώκα - Σλούκα στο Sportal για την ιστορία του καλοκαιριού (vid)

Κώστας Σλούκας, Γιώργος Μπαρτζώκας

Έχουνε... beef: Το πινγκ πονγκ απαντήσεων Μπαρτζώκα - Σλούκα στο Sportal για την ιστορία του καλοκαιριού (vid)

Sportal newsroom 13:20 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 27.09.2023

Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, αποτέλεσε το πιο καυτό θέμα συζήτησης στην Ευρώπη, με τον Έλληνα γκαρντ και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνουν απαντήσεις στην κάμερα του Sportal, που είπαν... πολλά!

Το φετινό καλοκαίρι είδαμε μια από τις πιο μεγάλες μεταγραφές των τελευταίων ετών στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο Κώστας Σλούκας άφησε τον Ολυμπιακό, έπειτα από μια επιτυχημένη τριετία στον Πειραιά, στην δεύτερη παρουσία του στα «ερυθρόλευκα», για να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού.

Η μεταγραφή αυτή έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, σχολιάστηκε πιο πολύ παό κάθε άλλη, ενώ ακόμα και σήμερα παραμένει ένα από τα πιο «hot» θέματα συζήτησης στην μπασκετική κοινότητα. Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένη μια μετακόμιση από τον έναν «αιώνιο» στον άλλο, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για Έλληνα παίκτη που ήταν και ηγέτης μέχρι πρότινος σε μία από τις δύο ομάδες.

Το Sportal είχε τη δυνατότητα να... ανακρίνει δύο από τους ανθρώπους που έζησαν από πολύ κοντά όλη αυτή τη διαδικασία. Από τη μία ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μέχρι πρότινος προπονητής του Σλούκα στον Ολυμπιακό και από την άλλη ο ίδιος ο Έλληνας γκαρντ. Οι δύο άνδρες έδωσαν απαντήσεις που τόσο με τα λόγια, όσο κια με την στάση του σώματος είπαν πολλά για την όλη υπόθεση.

«Είναι κάτι που είναι παρελθόν για εμάς και εμείς ασχολούμαστε μόνο με τους παρόντες», ήταν η απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Κώστα Σλούκα να δίνει την δική του διάσταση στα πράγματα.

«Όσον αφορά το τι προηγήθηκε, η απόφασή μου είναι να μην συζητήσω και να μην αναφερθώ σε τίποτα. Προτιμώ να μιλάω μέσα στο γήπεδο. Αυτοί που συμμετείχαν στις συζητήσεις τότε γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι έχει γίνει», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

Για να έχετε ακόμα πιο ξεκάθαρη άποψη γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, αλλά καιόλα όσα συμβαίνουν στους δύο «αιωνίους» τη φετινή σεζόν μπορείτε να δείτε τις δύο μεγάλες συνεντεύξεις του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Κώστα Σλούκα στο Sportal.

Η συνέντευξη του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Η συνέντευξη του Κώστα Σλούκα: