Ευρωλίγκα: Με Παπαγιάννη και Ουόκαπ το Τοπ-10 της αγωνιστικής (vid)
i

Print Screen

Ευρωλίγκα: Με Παπαγιάννη και Ουόκαπ το Τοπ-10 της αγωνιστικής (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:01 - 03.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 03.12.2022

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Τόμας Ουόκαπ κατέβασαν... γενικούς απέναντι στους αντιπάλους τους και κατέκτησαν έτσι μια θέση στο Τοπ-10 της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης κι ο Τόμας Ουόκαπ με τα απίθανα μπλοκ τους απέναντι σε Ζάλγκιρις και Εφές αντίστοιχα, κέρδισαν μια θέση στο Τοπ10 της αγωνιστικής της Ευρωλίγκας! 

O “Big Papa” του Παναθηναϊκού έκανε τέσσερα μπλοκ στο Κάουνας και συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη της ομάδας του επί της Ζάλγκιρις. Μάλιστα, ένα από αυτά, οδήγησε και σε αιφνιδιασμό, με τον Ουίλιαμς να καρφώνει εμφατικά στο καλάθι των αντιπάλων του. Αυτή η φάση έφτασε στην δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη βρίσκουμε έναν παίκτη του Ολυμπιακού. 

Ο λόγος για τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος πήρε τα βήματα απέναντι στον Κλάιμπερν και του... κατέβασε τον γενικό, σε μια άκρως εντυπωσιακή φάση! Ο Ιβ Πονς της Βιλερμπάν ήταν εκείνος που κατέκτησε την κορυφή στο Τοπ10 της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, πρώτα με ένα εντυπωσιακό μπλοκ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την προσωπική του φάση στην άλλη άκρη του γηπέδου, με φόλοου κάρφωμα! 

Το εντυπωσιακό βίντεο: