Φαλ: «Δεν έχουν καμία σημασία τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας» (vid)

Μουστάφα Φαλ

i

Μουστάφα Φαλ / © Intime

Φαλ: «Δεν έχουν καμία σημασία τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:45 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 26.04.2023

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για το Game 1 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και τόνισε ότι τα ματς της κανονικής διάρκειας δεν έχουν καμία σημασία ενόψει των Playoffs.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την σειρά των Playoffs της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε και ο Μουστάφα Φαλ, μιλώντας για τα ματς που ακολουθούν, μας έβαλε σε... κλίμα ενόψει του τζάμπολ των αναμετρήσεων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το τι πρέπει να περιμένει για την συνέχεια ο Ολυμπιακός: «Ελπίζω το Final Four».

Για το πώς νιώθει που θα παίξει στο κατάμεστο ΣΕΦ στα δύο ματς με την Φενέρ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς».

Για το αν έχει κάποιο μήνυμα για τον Ντόρσεϊ: «Όχι, δεν έχω κάποιο μήνυμα. Ελπίζω να μείνουμε όλοι υγιείς και να έχουμε μια καλή σειρά αγώνων».

Για τον Μότλεϊ και πως θα τον αντιμετωπίσει: «Θα παίξει όπως παίζει όλη την χρονιά, επιθετικά για να σκοράρει γιατί είναι σκόρερ. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου, να παίξω καλή άμυνα και να μην παίξω εγωιστικό μπάσκετ, ώστε να κερδίσουμε».

Για το 2/2 με την Φενέρ με 20+ και το αν είναι οδηγός για τα Play Offs: «Όχι, τα παιχνίδια των Play Offs είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαστε 0-0 και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τακ αταφέρουμε».