Σοκαρισμένος ο Τούρκος σχολιαστής: «Ooooh, Dimitris Itoudis!» (vid)

Ιτούδης

i

Ιτούδης/ ©Glomex

Σοκαρισμένος ο Τούρκος σχολιαστής: «Ooooh, Dimitris Itoudis!» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:04 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 06.06.2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το ασύλληπτο buzzer beater τρίποντο του Ουίλ Κλάιμπερν, που χάρισε την νίκη στην Εφές μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στο Game 2 των ημιτελικών, πέταξε από τα νεύρα του το πινακάκι και ο Τούρκος σχολιαστής σοκαρίστηκε.

Το Game 2 των ημιτελικών του τούρκικου πρωταθλήματος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Μπορεί η Φενέρμπαχτσε στο Game 1 να είχε διαλύσει την Εφές με 108-66, αλλά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1) και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. 

Η Εφές χάρη στο απίθανο buzzer beater τρίποντο του Ουίλ Κλάιμπερν πέρασε από την έδρα της Φενέρμπαχτσε με 90-92. Σε ένα συγκλονιστικό ματς με ένα τρομερό φινάλε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν αυτή που είπε την τελευταία κουβέντα και ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το νικητήριο τρίποντο του Κλάιμπερν ο Δημήτρης Ιτούδης πέταξε το πινακάκι από τα νεύρα του. Η κίνηση αυτή του Έλληνα τεχνικού σόκαρε τον Τούρκο σχολιαστή, που δεν περίμενε αυτή την αντίδραση και αναφώνησε: «Ooooh, Dimitris Itoudis». 

To απόλυτο contrast: Εκτόξευσε εξαγριωμένος το πινακάκι του ο Ιτούδης, σφιγμένες γροθιές και πανηγυρισμοί από τον Αταμάν (vid)
REST OF THE WORLD

22:30 - 05.06.2023

To απόλυτο contrast: Εκτόξευσε εξαγριωμένος το πινακάκι του ο Ιτούδης, σφιγμένες γροθιές και πανηγυρισμοί από τον Αταμάν (vid)

Το φινάλε του Game 2 της ημιτελικής σειράς του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές ήταν επικό και οι προπονητές των δύο ομάδων το έζησαν όσο κανείς άλλος...

Από την άλλη ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Εργκίν Αταμάν και μελλοντικός προπονητής του Παναθηναϊκού, έσφιξε τις γροθιές του και κοίταξε τους παίκτες του. Το πανηγύρισε έντονα και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τον προπονητή των γηπεδούχων, Δημήτρη Ιτούδη.

Σκοπός του ήταν να τον χαιρετήσει όπως συνηθίζεται ανάμεσα στους δύο αντίπαλους, μα συναδέλφους, στο τέλος κάθε ματς, αλλά δεν τον συνάντησε ποτέ. Έψαξε να τον βρει, κοίταξε προς το μέρος του, αλλά ο Έλληνας τεχνικός είχε φύγει. Ο Αταμάν δυσανασχέτησε και το εξέφρασε με μία χαρακτηριστική χειρονομία. Συνεργάτες του Ιτούδη του έδωσαν το χέρι τους, αλλά αυτός δεν φάνηκε να... ικανοποιείται. Έφυγε μουρμουρίζοντας, αλλά σίγουρα ενθουσιασμένος από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του...

«Υπάρχουν διαφορές στον αθλητισμό, αλλά νομίζω πως πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός για όλα όσα έχω κάνει σε αυτό το κλαμπ. Στο τέλος, αν ο Θεός με βοηθήσει και φύγω σαν πρωταθλητής, θα είμαι χαρούμενος. Είμαι αγανακτισμένος τώρα. Είμαι αγανακτισμένος με όσα έζησα τις τελευταίες δύο ημέρες. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο», είπε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του ματς ο Τούρκος τεχνικός που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τις επόμενες δύο σεζόν και διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της Εφές.